javad_lee ارسال شده در آذر 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2016 با سلام خدمت کلیه کاربران پرستاشاپیبله دیگه پرستاشاپ 1.7 هم در راه هست و از الان نسخه های developer versions منتشر شده / این نسخه ها به هیچ عنوان برای راه اندازی فروشگاه مناسب نیست و انشار این نسخه ها فقط برای تست و بازبینی و حل مشکلات هستنسخه ای که پیش رو دارید نسخه 1.7.0.0RC1 هست که در تاریخ 30 شهریور 95 عرضه شده و این نسخه هفتمین نسخه از مجموعه نسخه های آزمایشی 1.7 هست امیدواریم تا اواخر ماه آذر نسخه های رسمی منتشر بشه و تیم آی پرستا نسخه بومی رو چند روز بعد از آن منتشر کنه ! این نسخه ای که هم اکنون پیش روی شماست هزاران باگ داره و قراره کلی تغییرات روش انجام بشه و نسخه نهایی که منتشر میشه با این فرق میکنه و خیلی بهتر و زیبا تر خواهد بود پس یک بار دیگه تاکید میکنم به هیچ عنوان برای فروشگاه رسمی خودتون استفاده نکنید و فقط جنبه تست داره من خودم نصب کردم دو تصویر از مدیریت و فروشگاه قرار میدم / میتونید خودتون هم براحتی نصب کنید و تست کنید موفق باشید / لینک دانلود : https://download.prestashop.com/download/old/prestashop_1.7.0.0-RC.1.zip واکنش ها : mobin63، saeid5000، ramtin2025 و 2 نفر دیگر 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در فروردین 27، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2017 سلام و ممنون مشخض نیست نسخه نهایی فارسی سازش کی ارائه میشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghasem ارسال شده در خرداد 24، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 24، 2017 سلام نسخه بومی شده پرستا 1.7 کی ارایه میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
psvv ارسال شده در مرداد 24، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2017 دوستان خسته نباشیدمیتونم بپرسم این نسخه تو چه وضیعتی هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 26، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 26، 2017 سلام ما به تازگی در دفتر پرستاشاپ در پاریس ملاقات داشتیم و در مقاله "از مشهد تا پاریس" هم این مورد رو توضیح دادم که حتی خود تیم اصلی هم هیچ فروشگاهی رو از 1.6 به 1.7 منتقل نکرده و فعلا روی این نسخه برای فروشگاه اصلی هیچ حسابی باز نکنید. تا دو ماه آینده نسخه 1.7 بومی سازی میشه ولی در سایت ما منتشر نمیشه . در واقع هر دو نسخه یکی خواهند شد و باید از خود پرستاشاپ اصلی دانلود و نصب کنید. فکر نمیکنم زودتر از 6 ماه آینده نسخه 1.7 مناسب فروش واقعی ارائه بشه و البته باز هم مشخص نیست که انتقال از 1.6 به 1.7 هم بدون دردسر ممکن باشد. فعلا روی این نسخه حسابی باز نکنید تا در آینده اطلاعات تکمیلی رو ارائه کنیم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
poper ارسال شده در مهر 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2017 سلام الان تیر 1396 هست و نسخه 1.7 اومده ولی ظاهرا بومی سازی نشده ممنون میشم اگر برای بومی سازی کمک کنیم که سریع ترجمه بشه سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
avabarg ارسال شده در مهر 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2017 سلام. چرا روی پرستاشاپ افزونه پرداخت نصب میکنم و پیکربندی میکنم داخل سایت نشون نمیده؟ تنظیمات واحد ارزی، موقعیت کشور ها ودسترسی کاربر هارو برای افزونه پرداخت تنظیم میکنم اما بازم نشون نمیده داخل کاربری فروشگاه. لطفا راهنمایی کنید که چرا اینجوریه ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در مهر 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2017 سلام در صورت تمایل میتونید تیکت بزنید تا براتون بررسی بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
avabarg ارسال شده در مهر 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2017 سلام در صورت تمایل میتونید تیکت بزنید تا براتون بررسی بشه. کجا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در مهر 10، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2017 سلام از این طریق: https://ipresta.ir/support/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasinrayan ارسال شده در مهر 10، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2017 آیا برای این سیستم 1.7، قالب هایی فارسی سازی شده؟ خب الان این سیستم باگ هاش رفع بشه ماژولی سازگار باهاش هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در مهر 10، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2017 سلام چون ساختار نسخه 1.7 کاملا متفاوت است باید منتظر ارائه قالب و ماژول سازگار با 1.7 باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .