ccli ارسال شده در دی 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2016 با سلام و احترامبنده با توجه به آموزشی که توی یوتیوب پیدا کردم نصب پرستاشاپ رو انجام دادم اما متاسفانه فرآیند نصب در یک زیر شاخه انجام میشه و بعد نمیتونم منتقلش کنم به ریشهی هاستم.یه آموزش برای جابجا کردنش هم پیدا کردم و انجام دادم اما جواب نداد و بلافاصله بعد از اینکه آدرس صفحه اصلی رو در پنل تغییر میدادم پنل دچار مشکل میشد.ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی کنند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در دی 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2016 برای نصب پرستاشاپ در روت هاست ابتدا اخرین نسخه پرستاشاپ رو از همین انجمن دریافت کنید سپس فایل رو در روت هاست public_html خود بریزید و اکسترکت کنید سپس وارد پوشه prestashop شوید و کل فایل های داخل پوشه را منتقل کنید به روت هاست public_html خود سپس نصب کنید / موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ccli ارسال شده در آبان 29، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2017 سلام و احترامبنده فایل نصبی رو از خود سایت اصلی پرستا گرفتم و نصب کردم. الان فرونت اند سایت بالا میاد اما بک اند خیر؟این مشکل چطور ممکنه پیش بیاد؟ من حتی رفتم اسم پوشه ادمین رو هم از طریق FTP تغییر دادم اما بازم حل نشد وب سایت مورد نظر : www.dreamylandshop.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در آبان 30، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2017 با سلام شما نسخه 1.7 پرستا رو نصب کردید. هنوز نسخه پایداری از این ورژن ارائه نشده. به لینک زیر مراجعه کنید. https://ipresta.ir/blog/56_%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DA%86%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-17-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B4%D8%A7%D9%BE.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .