AvengerPersian ارسال شده در دی 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2016 سلام دوستان. میدونم الان همتون بعد از دیدن عنوان میخواین بگین اول یه جستجویی تو انجمن بکن بعد ولی این قالب جدیدی که از خود آی پرستا دانلود کردم بعد از اینکه ویرایشش کردم بکگراندش علامت سوال شد!!!!چیکار کنم درست شه؟؟عکس پیوست شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در دی 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2016 سلام نام قالب ؟ ادرس سایت ؟ پیوستی قرار ندادید واکنش ها : AvengerPersian 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AvengerPersian ارسال شده در دی 6، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2016 سلام نام قالب ؟ ادرس سایت ؟ پیوستی قرار ندادیدسلام مثل اینکه عکس آپلود نشدهدوباره پیوست کردم. اسم قالب هم santa هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در دی 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2016 سلام ممکن است تصویری را به اشتباه حذف کرده باشید / قالب رو مجدد حذف سپس نصب کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AvengerPersian ارسال شده در دی 8، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2016 سلام ممکن است تصویری را به اشتباه حذف کرده باشید / قالب رو مجدد حذف سپس نصب کنیدمثل اینکه قالب کلا مشکل داره. به هرحال قالب رو عوض کردم درست شدفقط یه سوال دیگه. این تیکه رو چجوری ویرایش کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2016 ماژول blockcmsinfo رو ویرایش کنید واکنش ها : AvengerPersian 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .