armaninvisible ارسال شده در آبان 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2011 سلام دوستان خوبید ؟؟آقا من برای یکی سایت با پرستا آوردم بالا حالا ایشون هم یوزر و هم پس رو یادشون رفته ؟؟ کسی میدونه از کجا میتونم یوزر و پس رو عوض کنم ؟؟از طریقه دیتابیس میشه ؟؟از کجاش ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
itesalat ارسال شده در آبان 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2011 خوب اگه بشه عوضش کرد که دیگه یوزر و پس معنی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armaninvisible ارسال شده در آبان 30، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2011 درسته ولی کار نشد نداره . از توی دیتابیس یوزر رو عوض کردم اما هر کاری میکنم پس عوض نمیشه !!!رمزش به صورت MD5 توی دیتابیس ذخیره میشه دیگه . آره ؟:-؟؟؟You can regenerate your password only each 360 minute(s)چجوری میتونم این 360 مین رو برای چند دقیقه تغییر بدم ؟ تا زودی برام پسورد جدید رو ارسال کنه ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2011 برای تغییر زمان اون 360 دقیقه میتونید از بخش زیر عمل کنید: config/defines.inc.phpسپس خط زیر رو پیدا کنید: define('_PS_MIN_TIME_GENERATE_PASSWD_', '360'); موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 5، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2011 یک کار خیلی ساده میگم انجام بده درست میشه.برو داخل فروشگاهت و به عنوان مشتری ثبت نام کن. بعد از داخل دیتابیس توی بخش مشتریان اسمش میاد. پسوردشو کپی کن و واسه پسورد ادمین بزار. حالا با پسورد جدید وارد شو. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .