Anius ارسال شده در دی 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2016 درودضمن عرض عذر خواهی بابت اینکه اگر در جای نامناسب تاپیک رو زدم و همینطور جسارت کردم سوال عمومی رو تیکت زدم جناب رستم پور فرمودند در انجمن مطرح کنم که اطاعت امر شد سوالی داشتممن در قالب الکترومارکت چطور میتوانم چند قالب ایمیل اضافه کنم منظور این هست چند وضعیت اضافه کردم مثلا منتظر پاسخ مشتری بعد ایمیل به مشتری با این مضمون ارسال شودسپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در دی 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2016 سفارش ها > وضعیت هاایمیل ها هم توی قسمت بومی سازی > ترجمه ها > ترجمه های قالب رایانامه هستند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Anius ارسال شده در دی 12، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2016 با تشکر این 2 موردی که فرمودید مطلع بودم من نمیخوام وضعیت جدیدی درست کنم و یا متن ایمیلی رو تغییر بدم بنده میخوام یک ایمیل جدید اضافه کنم ایمیل جدید رو چطور اضافه کنم؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در دی 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2016 مسیر هاست خود در این قسمت دنیال کنید : mails\fa . یکی از HTML ها ازش کپی بگیرید مثلا account.html . سپس نسخه کپی شده رو تغییر نام بدید به new.html و ویرایش کنید و پیام خود را در آن قرار دهید . سپس این مرحله را طی کنید : سفارش ها > وضعیت ها > اضافه کردن وضعیت سفارش جدید > تکمیل فرم مورد نظر > انتخاب قالب خود مثال که در اینجا new بود . تمام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .