beheshty ارسال شده در دی 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2016 سلام دوستان من یک سایت مواد غذایی دارم همه محصولات با قیمت ویژه فروخته میشه حالا میخواهم اگه کسی بیشتر از یک محصول خرید کرد تخفیف بیشتری علاوه بر قیمت ویژه بهش بدم اونو در قیمت گذاری کاتالوگ تعریف کردم حالا مشکل من اینجاست که وقتی کسی بیشتر از کالا خرید میکنه قیمت تخفیف از پایه شروع میشه و به جای تخفیف قیمتش از فروش ویژه بیشتر میشه راه حل چیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در دی 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2016 با استفاده از ماژول وفاداری مشتری و امتیاز میتونید / از قسمت قوانین قیمت گذاری > قوانین سبد خرید هم میتونید به راحتی اعمال کنید واکنش ها : beheshty 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
beheshty ارسال شده در دی 13، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2016 در سبد خريد امكان پذير نيست چون تخفيف هاي روي كل كالاها اعمال ميشه فقط در قوانين قيمت كاتلوگ ميشه كه با تخفيف ويژه مشكل داره با مثال بيان ميكنم قيمت روي در رب گوجه 4500 هست من با تعين قيمت ويژه 3000 تومان زدم حالا ميخوام اگه كسي 5 عدد رب خريد 3% تخفيف بخوره و قيمت برابر 2700 باشه من اونو در قوانين قيمت گذاري كاتالوگ انجام دادم اما وقتي تعداد به 5 رسيد از قيمت پايه تخفيف اعمال ميشه و ميزنه 4365 تك تك هم نميخوام در هركالا قيمت ويژه دوم تعيين كنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2016 خب طبیعیه. باید از قیمت پایه شروع بشه. اگر غیر این بود همه به جای شما سوال میکردن که چطور تعریف کنن که قیمت از پایه تخفیف بخوره. هر قانون مستقل از قانون دیگه عمل میکنه و نمیشه قوانین کاتالوگ رو باهم ترکیب کرد. شما میتونید برای تخفیف تعداد از قوانین سبد استفاده کنید. در قوانین سبد هم امکان تعریف روی محصولات، شاخه ها و تعداد هست. واکنش ها : javad_lee و beheshty 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .