20reza ارسال شده در دی 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2016 سلام من هنگامی که قیمت ویژه رو ایجاد میکنم و گروه رو روی همه ی گروها تنظیم میکنم ، قیمت ها نمایش داده میشه اما وقتی برای گروه خاصی ایجاد میکنم توی سایت نمایش نمیده . لطفا کمکم کنید چجور این مشکل رو برطرف کنم ؟ درضمن نسخه خام پرستاشاپ رو از انجمن نصب کردم باز امتحان کردم باز همون خطا رو میداد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2016 چه خطایی میده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
20reza ارسال شده در دی 17، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2016 چه خطایی میده؟ عرض کردم وقتی که میخوام قیمت ویژه برای یک گروه خاصی رو ایجاد کنم اعمال نمیشه اما برای کل گروهها اعمال میشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2016 بله درسته. توی فروشگاهتون با اون حسابی که در اون گروه خاص هست وارد شدید تخفیف رو نمایش نداد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
20reza ارسال شده در دی 18، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2016 بله درسته. توی فروشگاهتون با اون حسابی که در اون گروه خاص هست وارد شدید تخفیف رو نمایش نداد؟ بله . من چندین گروه دارم : مهمان ، مشتری ، بازدید کننده ، بازاریاب اما وقتی با گروه بازاریاب وارد میشم تخفیف برای بازاریاب نشون نمیده . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2016 تیکت بزنید برای بررسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .