ar_torabi ارسال شده در دی 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2016 با سلام از پرستاشاپ 1.6.1.2 استفاده میکنم و قالب مینا ، برای هر تک محصول که میخوام از داخل خود محصول تخفیف ویژه اعمال کنم بار اول که ثبت میکنه روی سایت نمیاد و باید دوباره تخفیف رو پاک کنم و دوباره ثبت کنم . بار دوم که تخفیف میزنم روی سایت اعمال میشه !!!! روی ورژن های دیگه هم تست کردم همین طوری بود ... روی چند قالب دیگه هم تست کردم بازم همین طوری بود .... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2016 ربطی به قالب نداره. این مشکل گاهی رخ میده و فکر میکنم دلیلش مشکل در تبدیل تاریخ هست. دلیلش مشخص نیست ولی گاهی که ثبت میکنید تاریخ به درستی توی دیتابیس ذخیره نمیشه واکنش ها : ar_torabi و javad_lee 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ar_torabi ارسال شده در دی 19، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2016 ربطی به قالب نداره. این مشکل گاهی رخ میده و فکر میکنم دلیلش مشکل در تبدیل تاریخ هست. دلیلش مشخص نیست ولی گاهی که ثبت میکنید تاریخ به درستی توی دیتابیس ذخیره نمیشه من با پرستاشاپ 5 تا سایت دارم . هر 5 تا همینطوره .... با قالب های متفاوت . واکنش ها : ar_torabi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .