imensepahan ارسال شده در دی 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2016 سال قبل این کوئری را در پنل مدیریت ثبت کردم و تا به حال از ان استفاده می کردم. SELECT id_Product,name FROM ps_product_lang; اما اخیرا متوجه شدم که لیستی که برگردانده میشه اسم هر محصول را سه بار نمایش میده. مثلا برای محصول B A سه بار نام هر کردوم نوشته میشه: A A A B B B مشکل چیه؟ چطور رفعش کنم؟ ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2016 احتمال میدم شما بیش از یک زبان دارید. یا زبان های اضافه رو پاک کنید و یا طبق کوئری زیر شناسه زبان فارسی رو بزنید SELECT id_Product,name FROM ps_product_lang WHERE id_lang=1 واکنش ها : imensepahan 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imensepahan ارسال شده در دی 23، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2016 احتمال میدم شما بیش از یک زبان دارید. یا زبان های اضافه رو پاک کنید و یا طبق کوئری زیر شناسه زبان فارسی رو بزنید SELECT id_Product,name FROM ps_product_lang WHERE id_lang=1 فرمایشتون کاملا صحیح بود. وقتی WHERE id_lang=1 گزارش درست شد(ممنونم) اما زبان ها را پاک کردم یعنی فعلا فقط فارسی وجود داره ولی بدون WHERE بازهم همونطور نمایش میده!؟!؟!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .