پزشک سایت ارسال شده در مرداد 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2012 سلام به همه دوستانفروشگاه اینترنتی خرید ناب اولین و بزگترین فروشگاه مکمل های ورزشی در ایران استhttp://kharidenab.comدر سایت ما شما می توانید به راحتی جدیدترین و با کیفیت ترین مکمل های افزایش و کاهش وزن را خریداری کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پزشک سایت ارسال شده در اسفند 21، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2014 دوستان عزیز حقیقت فروشگاه خریدناب بعد از 8 سال بمدت 7 ماه تعطیل شد.نزدیک به 4هزار مشتری و 8 سال اعتبار صادقانه را از دست دادمبدون شاکی خصوصی و به اجبار پلیس فتا و... مجبور شدم خودم با دستای خودم فرزندم را نابود کنمدر هرصورت دوباره فروشگاه اینترنتی خریدناب آغاز به کار کرده با کالاهای جدید لطفا دوستان به من کمک و راهنمایی کنن برای دوباره سرپا شدن و دوباره تیتر روزنامه ها شدن بچه ها من در این 8 سال به خیلی از ورزشکارها و بازیگرها کالا فروختم اینقدر سایت را موفق کرده بودم که در کلیک جام جم معرفی شدیمو............ واکنش ها : tavanaie 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2014 دلیل تعطیلی سایت شما چی بوده؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پزشک سایت ارسال شده در اسفند 26، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2014 عرض شودخریدناب از سال85 آغاز به کار کرد و از همان اول کالای تخصصی ما مکمل های ورزشی بود.سال87 روزنامه جام جم(کلیک) خریدناب را معرفی کرد ، نزدیک به 2 سال دوتا از هفته نامه های تخصصی لینک سایت را در هفته نامه بصورت رایگان تبلیغ میکردن ، منبع مقالات برخی سایت ها و مجلات بودیم ،یک پایان نامه از سایت در مورد کسب و کارهای اینترنتی نوشته شد ، کلی بازیگر و ورزشکار و حتی شخصیت سیاسی مشتری ما بودن ولی در آخر یک شبه ما شدیم مجرممجوزها شد بی اعتبارپلیس فتا اعلام کرد فروش مکمل های ورزشی حتی با داشتن مجوز وزارت بهداشت در اینترنت غیر قانونی استبعد جالبش این بود که بدون اخطار (ایمیل،تلفن و...) اقدام کردنکلی جنس مجوز دار با تاریخ انقضا و سالم را آتیش زدنو یک پرونده گنده واسم ساختن البته بعدا امکان داره از همین متن برعلیه من استفاده کنن ولی آب که از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب خلاصه داستان سایت فیلتر نشد ولی پوست من کنده شد چراکه اعتبارم خدشه دار من یک شاکی خصوصی هم نداشتم ولی در بازار هزارتا روایت برام ذکر شدپر حرفی کردم ولی برگشتم برای پس گرفتن جایگاه ام واکنش ها : gharanjik 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gharanjik ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 عرض شودخریدناب از سال85 آغاز به کار کرد و از همان اول کالای تخصصی ما مکمل های ورزشی بود.سال87 روزنامه جام جم(کلیک) خریدناب را معرفی کرد ، نزدیک به 2 سال دوتا ازهفته نامه های تخصصی لینک سایت را در هفته نامه بصورت رایگان تبلیغ میکردن ، منبع مقالات برخی سایت ها و مجلات بودیم ،یک پایان نامه از سایت در مورد کسب و کارهای اینترنتی نوشته شد ، کلیبازیگر و ورزشکار و حتی شخصیت سیاسی مشتری ما بودن ولی در آخر یک شبهما شدیم مجرممجوزها شد بی اعتبارپلیس فتا اعلام کرد فروش مکمل های ورزشی حتی با داشتن مجوز وزارت بهداشت در اینترنت غیر قانونی استبعد جالبش این بود که بدون اخطار (ایمیل،تلفن و...) اقدام کردنکلی جنس مجوز دار با تاریخ انقضا و سالم را آتیش زدنو یک پرونده گنده واسم ساختن البته بعدا امکان داره از همین متن برعلیه من استفاده کنن ولی آب که از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب خلاصه داستان سایت فیلتر نشد ولی پوست من کنده شد چراکه اعتبارم خدشه دارمن یک شاکی خصوصی هم نداشتم ولی در بازار هزارتا روایت برام ذکر شدپر حرفی کردم ولی برگشتم برای پس گرفتن جایگاه امای بابا تو این مملکت هر کی بخواد پیش رفت کنه میزنن تو سرش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پزشک سایت ارسال شده در بهمن 2، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2016 سلام دوستان عزیز دیروز 11 آبان 95 اداره پست بودم و بهم گفتن تعرفه پس 30 درصد گران شده ، دوستان توجه کنن تا در حساب و کتاب مشکلی پیش نیاد. البته یکی از کارمندهای پست گفت اسمن 30% هست ولی بیش از 50% گران شده، یه راه برای کم کردن هزینه ها این هست که با یک دفتر پستی همیشه کار کنید تا مشتری ویژه محسوب بشید و یکسری تیک ها را برای شما نزنن تا هزینه پستی کم بشه مثلا تیک خارج از اندازه را که ناحق هست نزنن ظاهرا قرار هست از این به بعد بالای 20 کیلو را هم ارسال نکنن یادش بخیر یه زمانی بسته های پستیم تا 24 کیلو هم میرسید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .