mobin63 ارسال شده در دی 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2016 سلام من تو فروشگاهم میخوام که برای هر محصول تعدادی مشخصه تعریف کنم و برای جستجو لایه ای بزارم تا بشه دسته بندی کرد با این ماژول یه مشکل دارم و اونم اینه که برای هر محصول تقریبا 5 مشخصه میزارم که فقط رنگ و گارانتی نیاز به انتخاب دارن و بقیه رو فقط جهت تقسیم بندی میزارم و میخوام که اینا دیگه تو صفحه محصول نمایش داده نشن مثلا سایت های دیگه تو بخش جستجو لایه ای مشخصاتی از اون دسته محصول هست ولی تو صفحه محصول وجود ندارن ولی من برای اینکه بتونم در جستجو لایه استفاده کنم از این مشخصات تعداد زیادی رو تعریف کردم و میخوام ببینم که باید چیکار کنم تا نمایش داده نشن ممنون میشم جواب بدید چون کل انجمن رو گشتم ولی جوابی برای این مشکل پیدا نکردم مطمئنم که فقط مشکل من نیست و میتونه خیلی مفید باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در دی 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2016 سلام. دقیق متوجه مشکلتون نشدم. ولی اگه میخواید مشخصه ای که اضافه کردید توی جستجوی لایه ای باشه توی مشخصه های صفحه محصول نه؟ خب شما اگه این مشخصه هاتون قابلیت ویرایش ندارن و فقط دارای مقدار ثابت هستند می تونید از بخش ویژگی ها >> کاتالوگ استفاده کنید و به اون ها مقدار ثابت بدید. در صورتی که به یک ویژگی مقدار ثابت بدید توی جستجوی لایه ای نمایش داده میشه. موفق باشید واکنش ها : mobin63 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mobin63 ارسال شده در دی 23، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2016 ممنون از کمکتون درست شد فقط یه مورد من وقتی بازسازی URL رو میزنم ارور میده چطوری بر طرف کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در دی 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2016 چه اروری میده؟ کجا بازسازی url میزنید؟ واکنش ها : mobin63 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mobin63 ارسال شده در دی 23، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2016 منظورم تصویر پیوست شده بود ارور میده که ساخته نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در بهمن 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2016 پیغام های ابی ارور نیستند ! واکنش ها : mobin63 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mobin63 ارسال شده در بهمن 3، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2016 منم نگفتم که ارور هستن تاون برای کرون جاب هست ولی وقتی ساخت ایندکس یو ار ال رو میزنم ارور میده که این کار امکان پذیر نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .