farsnovin ارسال شده در دی 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2016 سلام هنگام ارسال پیام تغییر وضعیت سفارش کالا خطای (خطایی هنگام ارسال ایمیل به مشتری رخ داد) رو میده، امتحان کردم ارسال ایمیل آزمایشی مشکلی نداره و ارسال میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در دی 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2016 سلام هنگام ارسال پیام تغییر وضعیت سفارش کالا خطای (خطایی هنگام ارسال ایمیل به مشتری رخ داد) رو میده، امتحان کردم ارسال ایمیل آزمایشی مشکلی نداره و ارسال میشه با سلام توی کدوم یک از تغییر وظعیت ها این مشکل رو دارین؟ من فقط توی قسمت " به دست مشتری رسیده" ارور دارم که این به احتمال زیاد مربوط میشه به اینکه لزومی نداره این تغییر وظعیت به اطلاع مشتری برسه بقیه ی تغییر وظعیت ها بدون مشکل کار میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2016 دوستان مشکل از ترجمه بود. سایر افراد اگر چنین مشکلی داشتند از منوب بومی سازی ترجمه زبان فارسی رو به روز کنند مشکل رفع میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .