limooshop ارسال شده در دی 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2016 من توی سایتم سه تا حامل تعریف کردم مثلا برای شال و روسری حامل پست سفارشی با مبلغ 5000 تومن و پست پیشتاز با مبلغ 8000 تومن حامل دیگه ای برای کالاهای حجیم مثل کیف و کفش تعریف کردم که مبلغش 10000 تومنه و فقط هم برای این دسته کالا این حامل رو تعریف کردم و پست پیشتاز و پست سفارشی رو تعریف نکردم مشکل اینجاس که اگه کسی مثلا کیف با شال و روسری رو همزمان خرید کنه دوتا حامل براش فاکتور میشه (برای شال و روسر ی حامل پست پیشتاز یا سفارشی و برای کیف هم حامل کالاهای حجیم) چجوری میتونم تعریف کنم که اگر خریدی انجام میشه و یک سبد خرید هست حامل با قیمت بالاتر فاکتور بشه و حامل پایین تر اعمال نشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در دی 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2016 شما طبق وزن حامل تعریف کنید و در این صورت نیاز هست که برای اجناس خود وزن تقریبی در نظر بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .