reza2011 ارسال شده در دی 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2016 چند روز پیش برای اینکه سرعت لود سایتم بیشتر شود در قسمت پارامترهای پیشرفته -کارایی -سرورهای رسانه اومدم یک دامین دیگر اضافه کردم که سرعت لود سایت بیشتر باشد ولی به محض اضافه کردن دامین کل قالبم بهم ریخت حتی دامینی که در قسمت (پارامترهای پیشرفته -کارایی -سرورهای رسانه )اضافه کرده بودم امدم پاک کردم و تنظیمات را ذخیره کردم ولی بازم کل قالب بهم ریخته در انجمن های پرستاشاپ جستجو کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم لطفا در صورت امکان سریعتر راهنمایی بفرمایید 2-اطلاعات قسمت سرور رسانه (ccc)در تنظمات پرستا شاپ در کدام tableذخیره می شود یا در داخل فایل httaccessذخیره می شود؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza2011 ارسال شده در دی 25، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2016 دوستان اگه کسی می دونه راهنمایی کنه می خوام بدونم اطلاعات قسمت تنظیمات -کارایی-سرور رسانه (ccc)در کدام tableذخیره می شود یا اینکه اصلا در tableذخیره نمی شود داخل فایل httaccses اعمال میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza2011 ارسال شده در دی 25، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2016 کسی نیست جواب بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در بهمن 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2016 لطفا تیکت بزنید تا بررسی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .