MoReNu ارسال شده در دی 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2016 سلام و وقت بخیر مدیران عزیز می خواستم بدونم پرستاشاپ ماژول حسابداری داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2016 نمونه ایرانی من ندیدم. شاید نمونه خارجی داشته باشه. اما اگر از نرم افزار حسابداری استفاده میکنید اون شرکت طراح نرم افزار میتونه نرم افزار شما رو از طریق وب سرویس به پرستا متصل کنه واکنش ها : Alireza.shojaee و MoReNu 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MoReNu ارسال شده در دی 25، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2016 سلام من برنامه ای پیدا کردم که اطلاعات فروش و موجودی کالا رو می تونه از طریق api دریافت و ارسال کنه به سایت آیا هماهنگ کردن این مورد از طرف سایت رو هم شرکت طراح نرم افزار حسابداری باید انجام بده یا برنامه نویس پرستا؟ آیا مستندات خاصی برای این ارتباط موجود هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2016 باید به همون شخصی که برنامه رو طراحی کرده پیام بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .