payegah ارسال شده در دی 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2016 درود من از قالب پیشفرض استفاده میکنم و تمام محصولات و تصاویر اولیه را حذف کردم اما الان دقیقا نمیدونم از کجا و چطوری و در چه سایزی باید تصاویر را اضافه کنم از قسمت محصولات که تصویر محصول را اضافه میکنم به شکل علامت سوال دیده میشه و در صفحه اصلی هم همینطور http://uupload.ir/files/jfvg_untitled.jpg لطفا راهنمایی کنید به عنوان یک تازه وارد از کجا و به چه شکل باید اقدام کنم/ تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در دی 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2016 تصاویر رو از قسمت ویرایش محصول > تصویر بارگذاری کنید و تصویر پیش فرض قرار بدید / هر سایزی بذارید پرستا طبق قالب شما اندازه رو اتوماتیک تغییر میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payegah ارسال شده در دی 29، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2016 درود تصویر را بارگذاری کردم و پیشفرض هم قرار دادم ( تیک کنارش را زدم ) اما باز بصورت علامت سواله http://uupload.ir/files/s3wc_untitled.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2016 آدرس سایتتون رو بفرمایید؟ از بخش "تنظیمات - سئو و URL ها" ببینید آیا گزینه "لینک آشنا" فعال هست یا خیر؟ اگر فعال بود خاموشش کنید ببینید مشکل رفع میشه؟ واکنش ها : javad_lee و payegah 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payegah ارسال شده در دی 29، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2016 آدرس سایتتون رو بفرمایید؟ از بخش "تنظیمات - سئو و URL ها" ببینید آیا گزینه "لینک آشنا" فعال هست یا خیر؟ اگر فعال بود خاموشش کنید ببینید مشکل رفع میشه؟ غیر فعال کردم ولی همچنان تصاویر به شکل علامت سوال هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payegah ارسال شده در دی 30، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2016 دوستان یکی راهنمایی کنه چرا تصاویر دیده نمیشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در دی 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2016 تیکت بزنید جهت بررسی دقیق تر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2016 شاید از بخش تنظیمات - تصاویر سایزهای مختلف تصاویر بند انگشتی رو به اشتباه حذف کرده باشید؟ این مورد رو چک کنید اگر چنین چیزی باشه باید تک تک سایزها رو دستی ایجاد کنید سپس یکبار روی بازسازی تصاویر بند انگشتی کلیک کنید واکنش ها : payegah 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payegah ارسال شده در دی 31، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2016 شاید از بخش تنظیمات - تصاویر سایزهای مختلف تصاویر بند انگشتی رو به اشتباه حذف کرده باشید؟ این مورد رو چک کنید اگر چنین چیزی باشه باید تک تک سایزها رو دستی ایجاد کنید سپس یکبار روی بازسازی تصاویر بند انگشتی کلیک کنید سپاسگزارم حل شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .