payegah ارسال شده در دی 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2016 درود راهنمایی استفاده از درگاه زرین پال را اگر ممکنه بفرمایید من این ماژول را نصب کردم http://ipresta.ir/prestashop-module/11-zarinpal-module-presatshop.html و آی دی زرین پال هم وارد کردم ولی اتصال صورت نگرفت اگر ممکنه مراحل را توضیح دهید ، و بفرمایید مشکل کجاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در دی 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2016 باید توی سایت زرین پال مرچنت کد دریافت کنید و توی ماژول وارد کنید / باید درخواست درگاه بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payegah ارسال شده در دی 29، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2016 درود مرچنت دارم و وارد میکنم ولی نهایتا موقع خرید اتصال برقرار نمیشود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در دی 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2016 اون نسخه رو کامل حذف کنید و از این نسخه استفاده کنید : https://github.com/ZarinPal-Lab/Prestashop/releases/download/v2.7.5/Prestashop.zip اگه بازم ارور داد بگید که چه اروری میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payegah ارسال شده در دی 29، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2016 درود و سپاس عذر خواهی میکنم با توجه به این متن آیا شما میخواهید ماژولی که توسط پرستاشاپ تایید نشده است را نصب کنید?عموما این زمانی اتفاق میافتد که ماژول از بازار رسمی پرستاشاپ یا افزونههای آن توزیع نشده باشد، یا سرور، ارتباط خود را با افزونهها از دست داده باشد. آیا امنیت این ماژول مورد تایید مدیران این سایت هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در دی 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2016 همه ماژول های تقریبا این پیغام رو میدهند . مشکلی نداره نصب کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .