payegah ارسال شده در دی 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2016 درود معمولا در انتهای ایمیلهای ارسالی از سوی فروشگاه متن زیر اضافه میشود ....راهاندازی شده توسط پرستاشاپ™ چطور میشود این متن را تغییر داد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در دی 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2016 از قسمت بومی سازی > ترجمه های رایانامه > باید یکی یکی همه رو ویراش کنید . موفق باشید واکنش ها : payegah 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payegah ارسال شده در بهمن 12، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2016 فقط برا یه متن همه باید ویرایش بشه میشه از موارد زیر یکی را معرفی بفرمایید blocknewsletter4 blockwishlist8 followup10 mailalerts6 referralprogram2 sendtoafriend نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payegah ارسال شده در بهمن 12، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2016 خراب شد من که تا حالا ویرایش نکرده بودم از همون مسر وارد شدم و گزینه نمایش/ویرایش نسخه TXT را انتخاب کردم و فقط گزینه راه اندازی شده با... را حذف کردم ولی کلا کادرش به هم خورد و الان ایمیل با کادری به هم خورده بدون لوگو میاد چطوری به حالت اولش برش گردونم میشه ماژولشو از اول برگردونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
movie131 ارسال شده در بهمن 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2016 توی روت برین = پوشه mail فولدر fa html ها و txt ها را با نت پد ویرایش کنید آخرین خط زده ....راهاندازی شده توسط پرستاشاپ™ ======================= توی ماژول ها هم ماژول mailalerts پوشه fa فایل ها رو با notpad باز و ویرایش کنید تمام-موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payegah ارسال شده در بهمن 14، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2016 تشکر ولی فعلا مشکل من چیز دیگه ایه من میخوام به حالت اول برش گردونم فایلهای اصلی را در مسیر هایی که گفتید آپلود کردم ولی نمیدونم چرا مثل اولش نمیشه کادر ایمیلها به هم ریخته مثل تصویر زیر لطفا راهنمایی کنید چطوری مثل اول بشه http://uupload.ir/files/a16j_untitled.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payegah ارسال شده در بهمن 14، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2016 از قسمت بومی سازی > ترجمه های رایانامه > باید یکی یکی همه رو ویراش کنید . موفق باشید آقا این قالب رایانامه را میشه از هاست ویرایش کرد. تا من کل فایلهاشو برگردونم شاید مشکل حل بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payegah ارسال شده در بهمن 14، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2016 در همون مسیر بومی سازی و ترجمه رایانامه مثل شکل بالا این قسمت " تگ "title" در HTML " خالیه و هر کاری میکنم عنوان ذخیره نمیشه در هرکدام پیامی شبیه به این داره " عنوانی برای customer_qty در پایگاه داده یافت نشد. " علت چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payegah ارسال شده در بهمن 15، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2016 دوستان کسی نیست راهنمایی کنه من راهی پیدا نکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payegah ارسال شده در بهمن 16، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2016 دوستان به نظرم برای شما مسترها سوال مشکلی نباشه نمیخوام اول کاری مجبور بشم از اول نصب کنم و همه چیزو حذف کنم شاید متوجه مشکل من نشدید من اومدم ابروشو درست کنم زدم چشمشو کور کردم اصلا دیگه نمیخوام اون متنو حذف کنم فقط میخوام مثل اولش بشه چرا دیگه ویرایش ذخیره نمیشه الان ایمیلی که به دست مشتری میرسه به این شکله http://s8.picofile.com/file/8274919800/untitled.JPG نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .