Hosseini ارسال شده در آذر 2، 2017 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2017 سلام در صورت تمایل برای بررسی بیشتر میتونید تیکت بزنید و درخواست بررسی فنی بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rahha ارسال شده در آذر 3، 2017 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2017 سلام در صورت تمایل برای بررسی بیشتر میتونید تیکت بزنید و درخواست بررسی فنی بدید سلام این مشکل دقیقا بعد از آپدیت نسخه جدید سهند ایجاد شد به همین دلیل فکر می کنم که به دلیل این آپدیت این مشکل ایجاد شده است. اگر کسی همین مشکل رو داره اعلام کنه تا ببینیم واقعا به آپدیت قالب ربط دارد یا مشکل چیز دیگریست ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در آذر 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2017 سلام این مشکل دقیقا بعد از آپدیت نسخه جدید سهند ایجاد شد به همین دلیل فکر می کنم که به دلیل این آپدیت این مشکل ایجاد شده است. اگر کسی همین مشکل رو داره اعلام کنه تا ببینیم واقعا به آپدیت قالب ربط دارد یا مشکل چیز دیگریست ممنونم با سلام برای تشخیص این مورد کافیه قالب رو بحالت پیش فرض ببرید و دوباره تست کنید، اگر مشکل برطرف شد یعنی قالب مشکل داره در غیراینصورت نیاز به بررسی داره برای این مشکل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Royka ارسال شده در بهمن 6، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2017 ممنونم بابت اطلاع رسانی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در بهمن 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2017 سلام نسخه پرستا شاپ 1.6.1.16 هست و کروم نیز آپدیت شده و نسخه اصلاح شده ماژول را نصب کردم ولی همچنان مشکل دارم.قالب هم سهند هست. لطفا راهنمایی کنید. http://uupload.ir/files/w1h6_untitled.png سلام این مشکل از ماژول مزایا و معایب شما هست و تیکت بزنید تا مشکلتون را رفع کنیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mojesefid ارسال شده در مرداد 12، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2018 در آخرین آپدیت کروم که در اوایل آبان 95 منتشر شده متاسفانه دکمه های «ذخیره» و «ذخیره ماندن» در ویرایش محصولات و برخی بخش های دیگر به درستی عمل نمی کنند. برای رفع این مشکل و به درخواست کاربران ماژولی تهیه شد که به سرعت مشکل را رفع کند و تا زمان ارایه آپدیت جدید کروم مشکل شما را برطرف میکند. از آن جایی که این مشکل خیلی عمومی شده و چند درخواست مشابه ارایه شد این ماژول به رایگان منتشر می شود. توجه: بعد از ارایه نسخه جدیدتر گوگل در آینده ممکن است این مشکل رفع شود. بنابراین اگر نسخه جدیدتری از کروم ارایه شد این ماژول را حذف نصب کنید. توجه: با نصب این ماژول هر دو دکمه «ذخیره» و «ذخیره و ماندن» به شکل «ذخیره و ماندن» عمل میکنند. ⚠️ نکته مهم: طبق بررسی های جدید این مشکل به دلیل یک تغییر امنیتی در مرورگرهای کروم و فایرفاکس بوده و همه کاربرانی که مرورگرهای خود را به روز کنند تا زمانی که به نسخه 1.6.1.9 ارتقا ندهند مجبور به استفاده از این ماژول و تغییر در هسته پرستاشاپ خواهند بود. نسخه 1.6.1.9 به زودی منتشر خواهد شد دانلود نسخه 1.2 (توصیه شده) http://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gif isaveresolve.zip دانلود نسخه 1.1 http://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gif isaveresolve.zip دانلود نسخه 1.0 http://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gif isaveresolve.zip سلام بنده این ماژول رو نصب کردم ولی در زمان نصب یا ارور روبرو شدم و برگشت زدم دیدم انگار نصب شده ولی وقتی رفتم داخل پیکربندی ماژول دیدم این پیغام رو و همچنان مشکل داره No config needed. Please go and save your products!Check our wesite: iPresta.ir قالب بند الکترو مارکت هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza67asgari ارسال شده در دی 12، 2018 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2018 سلام این مشکل همچنان باقی است زیرا به فایل products.js مشکل داره که گویا افتاده توی لوپ. Uncaught TypeError: Cannot read property 'replace' of undefined at Object.<anonymous> (products.js:177) at j (jquery-1.11.0.min.js:2) at Object.fireWith (jquery-1.11.0.min.js:2) at x (jquery-1.11.0.min.js:4) at XMLHttpRequest.b (jquery-1.11.0.min.js:4) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pezhman.masoumi ارسال شده در فروردین 28، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2019 سلام دوستان انقدر تاپیک رو پیش نبرید. در فروم های پرستا گشتم اکثرا با پاک کردن کش از طریق کارایی پرستا مشکل حل میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidian ارسال شده در اردیبهشت 23، 2019 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2019 آپدیتهای جدید اومده چی ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در اردیبهشت 24، 2019 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2019 درود این تاپیک دیگه برای عدم ذخیره محصول توصیه نمیشه. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop13 ارسال شده در اردیبهشت 26، 2019 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2019 با سلام بنده ماژول رو نصب کردم، مشکل که حل نشد هیچ، سرعت سایت هم به شدت افت پیدا کرده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .