luxgroup ارسال شده در دی 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2016 سلام وقت بخیر من میخواستم برای هر برندم یا چند تا برند انتخاب کنم خروجی rss داشته باشم یا rss کل محصولات سایتم میشه راهنماییم کنید خیلی واجبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در دی 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2016 سلام. ماژول RSS Feed توی لیست ماژ<ل های پیش فرض پرستا هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
luxgroup ارسال شده در دی 30، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2016 سلام. ماژول RSS Feed توی لیست ماژ<ل های پیش فرض پرستا هست سلام بله من میدونم هست ولی هیچ تنظیماتی نداره بنده عرض کردم بتونم برای هر سازنده سایتم rss جدا داشته باشم یا چند تا سازنده رو با هم rss بگیرم یا تموم محصول سایتمو 0 تا 20000 تا محصول رو نشون بده یکی از این سه مورد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2016 ماژول پیش فرض پرستا پاسخگوی این کاری که میخواهید انجام بدید نیست نمونه ایرانی نداره اما دنبال ماژول rss feed در گوگل بگردید (به انگلیسی) شاید ماژول های رایگان یا غیر رایگانی برای این منظور پیدا کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .