AvengerPersian ارسال شده در دی 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2016 سلام دوستان دوباره من هاستم رو انتقال دادم الان تو سایت کنار قیمت محصول یدونه نوشتهTax excluded چیکار کنم؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2016 اگر کلا میخواهید مالیات غیر فعال باشه باید از بخش تنظیمات غیر فعالش کنید اما اگر میخواهید فقط اون عبارت ترجمه بشه از بخش بومی سازی - ترجمه ها هم برای ترجمه قالب و هم ماژول در هر دو هرچی عبارت tax excluded وجود داشت رو به "بدون مالیات" تغییر بدید و ذخیره کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AvengerPersian ارسال شده در دی 31، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2016 اگر کلا میخواهید مالیات غیر فعال باشه باید از بخش تنظیمات غیر فعالش کنید اما اگر میخواهید فقط اون عبارت ترجمه بشه از بخش بومی سازی - ترجمه ها هم برای ترجمه قالب و هم ماژول در هر دو هرچی عبارت tax excluded وجود داشت رو به "بدون مالیات" تغییر بدید و ذخیره کنید مالیات غیرفعال هستش و اینو نشون میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2016 قاعدتا نباید چنین مشکلی داشته باشید. برای تمام محصولاتتون این مشکل وجود داره؟ یکبار مالیات رو فعال و دوباره غیر فعال کنید ببینید مشکل رفع میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AvengerPersian ارسال شده در بهمن 1، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2016 قاعدتا نباید چنین مشکلی داشته باشید. برای تمام محصولاتتون این مشکل وجود داره؟ یکبار مالیات رو فعال و دوباره غیر فعال کنید ببینید مشکل رفع میشه؟ اینکارو کردم ولی بازم نشون میده ایناهاش bhmarket.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در بهمن 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2016 تیکت بزنید تا واستون دقیق تر بررسی کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .