vosogh ارسال شده در دی 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2016 سلام دوستان من پرستاشاپ رو نصب كردم و ايميل اصلي خودم رو دادم و بعد تو خود سايت ايميل info سايت رو دادم حالا براي 2 ش ايميل مياد من خوام فقط به info بياد خيلي گشتم پيداش نكردم لطفا راهنمايي كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2016 از بخش کارمندان ایمیلتون رو اصلاح کنید از بخش تنظیمات - تماس های مغازه ایمیلتون رو اصلاح کنید اگر ماژول با خبر سازی توسط ایمیل یا همون mailalerts رو هم فعال کردید ایمیلتون رو داخل تنظیماتش اصلاح کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vosogh ارسال شده در بهمن 1، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2016 ممنون از پاسخ شما اما دوست عزيز همه اين ها رو تغيير دادم اما باز ايميل مياد من روز اولي كه پرستاشاپ رو نصب كردم ايميل دادم اون رو چطور ميتونم عوض كنم از اون مياد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در بهمن 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2016 اگه همه اینا رو تغییر دادید جای دیگری نیست ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vosogh ارسال شده در بهمن 2، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2016 خوب پس چرا هنوز ي نسخه از ايميل كه براي ايميل info سايت مياد براي ايميل اصلي من هم مياد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در بهمن 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2016 ماژول mailalerts رو غیر فعال کنید مجدد تست کنید ببینید این مشکل رو بازم دارید یا خیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2016 مطمئنید از تنظیمات هاست فوروارد تعریف نکردید برای ایمیلتون؟ اگر فوروارد تنظیم کرده باشید یک نسخه از هر ایمیل به ایمیل دیگری که تعیین کردید هم ارسال میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .