nima_motlagh ارسال شده در بهمن 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2016 سلام دوستان خسته نباشید من بعد از وارد کردن حدود 80 تا محصول ؛ الان که محصول وارد میکنم موقع آپلود عکس ارور میده Unexpected token < in JSON at position 0 و بعد رفرش صفحه عکس دیفالت علامت سوال رو با یه اسم الکی آپلود کرده من همه تاپیک ها رو خوندم و همه رو چک کردم ولی برطرف نشده : دسترسی پوشه ها درسته با مرورگرای دیگه هم چک کردم با پشتیبانی هاستم برای تابع exec تماس گرفتم و... نتیجه نگرفتم اونا گفتن لطفا ماژولها را یکبار غیر فعال کنید ، سپس دوباره بررسی کنید و یا با متخصص پرستاشاپ در این زمینه مشورت کنید. ورژن پرستا 1.6 واکنش ها : nima_motlagh 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در بهمن 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2016 شما احتمالاً دامنهتون رو تغییر نداید؟ یا فایل setting.inc.php داخل پوشه config رو دستکاری نکردید (پارامتر SERVER)؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nima_motlagh ارسال شده در اسفند 10، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2016 شما احتمالاً دامنهتون رو تغییر نداید؟ یا فایل setting.inc.php داخل پوشه config رو دستکاری نکردید (پارامتر SERVER)؟ سلام نه من فهمیدم اون لوگ مال سایت قدیمش بوده ببخشید الان مشکل عکس محصول دارم و بعد حدود 80 تا محصول این مشکل پیش اومده و ارور میده بک آپ برگردوندم ولی باز بعد حدود 80 تا محصول این مشکل پیش میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2016 مشکلات فنی اینچنینی با توجه به این که دلایل خیلی مختلفی میتونن داشته باشن نمیشه خیلی در انجمن راهنمایی کرد پیشنهاد من به شما درج تیکت جهت بررسی فنی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .