assa_912004 ارسال شده در بهمن 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2016 با سلام من قالب supershop را برای پرستا نصب میکنم .قالب و تمام ماژول ها هم فعال هستند اما هیچ چیزی نمیاره . خودتون سایت را ببینید www.e-digital.ir به توصیه یک نفر پرستا را هم به 1.6.1.5 آپدیت کردم ولی باز نشد . قالب را بصورت دستی نصب کردم نشد . با ftp نصب کردم نشد . خود قالب هم تست شده و سالمه لطفا راهنمایی کنید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در بهمن 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2016 قالب را از جایی که تهیه کردید پشتیبانی بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
assa_912004 ارسال شده در بهمن 2، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2016 من این قالب را از جایی خریداری نکردم ,مطمئنا اگر میتونستم پشتیبانی بگیرم اینجا مطرح نمیکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2016 قالب سوپر شاپ تا جایی که من میدونم قالب تجاری هست و رایگان نیست اگر قالب رو خریداری کردید از پشتیبانش کمک بگیرید در غیر این صورت با توجه به فعالیت این انجمن طبق قوانین کپی متاسفانه امکان ارائه پشتیبانی به شما رو نداریم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .