mosisms ارسال شده در بهمن 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2016 با سلام هنگام نصب برنامه خطای زیر رخ میده (حین تنظیم اطلاعات فروشگاه) لطفا راهنمایی کنید خطایی در هنگام نصب رخ داد...شما میتوانید از طریق لینکهای موجود در ستون کناری به مراحل قبلی بازگردید، یا برای آغاز مجدد پروسه اینجا کلیک کنید. واکنش ها : mosisms 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در بهمن 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2016 سلام بر شما. آموزش تصویری نصب پرستاشاپ: نصب پرستا اگر این مرحله رو چند بار تکرار کنید به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه واکنش ها : mosisms 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosisms ارسال شده در بهمن 3، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2016 سلام متاسفانه حل نشد !!! چندین بار هم امتحان کرد حین استقرار پایگاه داده هستش فک کنم واکنش ها : mosisms 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosisms ارسال شده در بهمن 5، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2016 با تغییر ورژن پی اچ پی مشکل بنده حل شد واکنش ها : amirrzd و Fahime1992 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
FOZHAN ارسال شده در مهر 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2017 با تغییر ورژن پی اچ پی مشکل بنده حل شد سلام . میشه کامل توضیح بدین من مبتدی ام چن بار خطاداده نمیتوان برای "image_22-thickbox_default" عکس ایجاد کرد برای موجودی "product" چیکارش کنم تغیر ورژن پی اچ پی چه طوریه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در مهر 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2017 سلام . میشه کامل توضیح بدین من مبتدی ام چن بار خطاداده نمیتوان برای "image_22-thickbox_default" عکس ایجاد کرد برای موجودی "product" چیکارش کنم تغیر ورژن پی اچ پی چه طوریه سلام اگر روی لوکال نصب میکنید، کافیه نحوه upgrade ورژن php رو در اینترنت جستجو کنید. اگر روی سرور دارید نصب میکنید باید به هاستتون تیکت بزنید تا براتون ورژن php رو تغییر بدن. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .