20reza ارسال شده در بهمن 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2016 سلام برای اینکه ایمیل مشتریها جمع آموری کنم و یا هنگام ورود به محصولی تخفیف ویژه بدهم نیاز به صفحه فرود دارم . ماژول صفحه فرود برای پرستاشاپ وجود داره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2016 نمونه ایرانی نداره متاسفانه. بگردید دنبال landing page module prestashop شاید نمونه خارجی باشه بتونید بخرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در بهمن 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2016 میتونید تو ساب دامین فروشگاه (مثلاً landing.mystore.com)، وردپرس نصب کنید و با پلاگینهای فراوان و رایگان و حرفهای لندینگ پیجهای مختلفی بسازید. بعد از نصب وردپرس میتونید بگردید دنبال پلاگینهای Page Builder و فرم ساز. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
20reza ارسال شده در بهمن 9، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2016 میتونید تو ساب دامین فروشگاه (مثلاً landing.mystore.com)، وردپرس نصب کنید و با پلاگینهای فراوان و رایگان و حرفهای لندینگ پیجهای مختلفی بسازید. بعد از نصب وردپرس میتونید بگردید دنبال پلاگینهای Page Builder و فرم ساز. سلام ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید چیکار کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .