salondaran ارسال شده در مرداد 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2012 سلام خسته نباشید دوستان یک قالب زیبا با امکانات خوب دیدم گفتم بد نیست اینجا بذارم کسانی که تواناییشو دارن برای راست چین کردن کمک کنن تا بقیه دوستان بتونن استفاده کنن . لینک دانلود : http://nurharyati.com/2011/12/free-prestashop-1-4-6-theme-cool-putih/ لینک دمو : http://prestashop.nurharyati.com/cool-putih/ قالب زیبا و مناسبیه در ضمن سبد خرید فوق العاده حرفه هوشمندی هم داره کاملا هم فری هست . از دوستانی که توانایی دارند خواهش می کنم کمک کنن به قول قدیمی ها یه عمر دیگران کاشتند و ما خوردیم ، یک بار هم ما بکاریم و دیگران بخورند . البته من خودم که بلد نیستم چون رشته من کامپیوتر نیست و از کد ها سر در نمیارم بهتر بود می گفتم : باز هم دیگران بکارند و ما بخوریم ! مدیر محترم انجمن هم که قول داده بودن قالب کلیک رو بعنوان عیدی بدن الان وقتشه که به قولشون عمل کنن ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در شهریور 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 6، 2012 دوستان کسی میتونه تشخیص بده در قسمت محصولات پرطرفدار چه پلاگین jquery یا کد جاوا اسکرپیتی هست که باعث بوجود اومدن opacity روی li ها میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
heartshunter ارسال شده در شهریور 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2012 دوستان کسی میتونه تشخیص بده در قسمت محصولات پرطرفدار چه پلاگین jquery یا کد جاوا اسکرپیتی هست که باعث بوجود اومدن opacity روی li ها میشه؟ سلامفكر ميكنم از اين كد استفاده ميكنه : $(document).ready(function(){ $("ul#product_list li, #center_column div.products_block li").hover(function(){ $(this).siblings().stop().fadeTo(500, 0.3); },function() { $(this).siblings().stop().fadeTo(500, 1.0); }); }); كه وقتي از متد hover استفاده ميكنه، دو تا پارامتر ميگيره، كه اينجا به صورت فانكشن هستن، اولي وقتي hover اتفاق افتاد كه ميشه : function(){ $(this).siblings().stop().fadeTo(500, 0.3);} و دومي وقتي اتفاق ميفته كه از حالت hover خارج بشيد، كه ميشه اين :function() { $(this).siblings().stop().fadeTo(500, 1.0);} نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .