javadth ارسال شده در بهمن 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2016 سلام توی بخش ثبت خرید میخواستم چند تغییر داشته باشم خریدارهای ما اکثرا خانوم هستن و میخوام ساده ترین سیستم رو درست کنم چطوری فیلد مربوط به درخواست تاریخ تولد رو غیر فعال کنم ؟ چطوری فیلد نام و نام خانودگی رو یه فیلد کنم ؟ چطوری این گزینه رو غیر فعال کنم ؟ : لطفا از یک آدرس دیگر برای صورتحساب استفاده کنید چطوری این بخش رو برای مهمان فعال کنم ؟ 3 روش پرداخت مورد نظرتان را انتخاب کنیدلطفاً وارد حساب کاربریتان شوید تا روشهای پرداخت را مشاهده نمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در بهمن 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2016 سلام. بررسی کنید ببنید ماژول زیر نیازهاتون رو برطرف میکنه یا خیر: https://www.prestastore.ir/front-office-features/18-login-register-popup.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javadth ارسال شده در بهمن 8، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2016 توی خود ماژول پیشفرض پرستا نمیشه اینا رو ویرایش کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .