hidden ارسال شده در مرداد 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2012 سلام دوستان گلسئو سایت من خیلی خیلی خیلی پایین هست ایا راهی یا اموزشی برای بالا بردن سئو هست من تو بخش های مختلف اموزش پیگیری کردم تاپیکی پیدا نکردم... نقشه گوگل هم ساختم از طرف نقشه گوگل هر چی بازدید داشته باشم از طرف سئو سایت هیچی ممنون میشم کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در مرداد 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2012 از طرف نقشه گوگل هر چی بازدید داشته باشم از طرف سئو سایت هیچی این جملتون معنیش چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مرداد 30، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2012 از طرف نقشه گوگل هر چی بازدید داشته باشم از طرف سئو سایت هیچی این جملتون معنیش چیه؟ یعنی نقشه سایت رو که تو گوگل وبسمتر ثبت کردم هرچی اون سایتم رو بازدید بده وگرنه سئو خود فروشگاه پایین هست.... قسمت سئو و url سایت فایل index رو ویرایش کردم و کلمات کلیدی وارد کردم کلمات کلیدی رو با یه کاما و خط فاصله از هم جدا کردم مثالپرستا, پرستا شاپ, پرستا شاپ فارسی, فروشگاه پرستا شاپایا این روش درست است ؟تو قسمت هر محصول هم همینطوری کلمات کلیدی مینویسم و جداشون میکنم به همین شکل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در مرداد 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2012 اینایی که شما گفتین اصول اولیه سئو هست و تائیر خاصی رو افزایش ورودی گوگل شما ندارهنقشه سایت فقط باعث میشه مطالب سایت شما سریعتر و بهتر در گوگل ایندکس بشن ولی دلیلی بر بالا رفتن در صفحه نتایج گوگل و افزایش ورودی به سایت شما نیستدر مورد تگ کلمات کلیدی (meta tag keywords) هم قبلا توضیح دادم برای گوگل اهمیت چندانی ندارهخود کلمات کلیدی که در محتوای سایت شما هست به مراتبط برای گوگل مهم تر هستمورد دیگه ای که بسیار مهم هست بک لینک سایت شما از سایت های بزرگ مثل شبکه های اجتماعی و سایت های دارای رنک بالاست و ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2012 خود پرستا بخش سئو داره. روش شما اشتباه بوده.بخش مدیریت - تنظیمات - سئو و url (یا برچسب های متا)هر محصول به صورت جداگانه سئو داره و باید فیلدهای سئو رو هنگام افزودن محصول وارد کنیدهر شاخه هم همینطورقالب هم باید سئو رو به خوبی رعایت کنه و تگ هایی مثل h1 , h2 h3, h4 و... رو داشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مرداد 30، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2012 خود پرستا بخش سئو داره. روش شما اشتباه بوده.بخش مدیریت - تنظیمات - سئو و url (یا برچسب های متا)هر محصول به صورت جداگانه سئو داره و باید فیلدهای سئو رو هنگام افزودن محصول وارد کنیدهر شاخه هم همینطورقالب هم باید سئو رو به خوبی رعایت کنه و تگ هایی مثل h1 ' date=' h2 h3, h4 و... رو داشته باشه[/quote']عزیز خوب منم از همین مسیر این کارو انجام دادم به غیر از این که تو خود محصول کلمات کلیدی مینویسم شاخه ها و ... هم همینطور انجام میدم برای سئو کلمات کلیدی صفحه اول سایت رفتم این مسیر تنظیمات > سئو و url و گزینه index.php رو ویرایش کردم و کلمات کلیدی رو وارد کردم. ایا این مسیر غلط هست !؟در ضمن من سورس صفحه اول سایت رو میگیرم کلمات کلیدی رو بر عکس میزنه ! کلا در هم هست نمیدونم مشکلش چیهمن این شکلی وارد میکنمآپشن خودرو,کروز کنترل 206 207,دزدگیر فابریک 206,ضبط فابریک 206,پدال 5 سیماما تو سورس سایت به شکل دیگری هست میشه خواهش کنم فروشگاه من سورسش رو ببینید ایا مشکل داره یا خیر ؟ چون بر عکس هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2012 روش شما درست هست. من ابتدا بد متوجه شدم.سورس سایت هم مشکلی نداشت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vxxxv ارسال شده در آذر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2012 سئو برای خودش یه دنیای بزرگ داره پر از ترفند ها و تکنیک های خاص. ولی در کل به دو بخش سئوی داخلی و سئوی خارجی سایت تقسیم میشه. باید برای سایتت کلمات کلیدی هدف انتخاب کنی و از طریق سرویس adwords گوگل چک کنی کلماتت چند بار در ماه سرچ میشن. بعد برای اون کلمات سرمایه گذاری کنی و شروع کنی به لینک بلیدینگ. لینک هم نخر چون گوگل میفهمه (چطور؟ از اونجا که وقتی از یه سایتی لینک میدی به سایت خودت، اون صفحه مبدا ایندکس میشه هر چند وقت یکبار و اگه برای مثال لینکت بعد از مدتی حذف شده باشه، گوگل از رتبه شما کسر میکنه) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .