king92 ارسال شده در بهمن 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2016 سلام من پرستا 1.6 نصب کردم و محصولات پشفرض رو پاک کردم که محصولات خودمو اضافه کنم الان وقتی اطلاعات محصول رو وارد میکنم و ذخیره میزنم صفحه ریفرش میشه و اطلاعات محصول پاک میشه ولی محصول به لیست محصولات اضافه نمیشه ممنون میشم کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2016 این تاپیک رو مطالعه کنید: https://goo.gl/9qgTpk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sdg3m ارسال شده در اسفند 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2016 سلام من پرستا نصب کردم اما توی درج محصول یا ویرایش آن دکمه های ذخیره سازی غیر فعال هستن و فقط میچرخن ....اصلا فعال نمیشه مشکل از چیه؟ هاست قدرتمند میخواد؟ من الان هاستم با php7 هست ُتمام توابعشو هم فعال کردم...مشکلی خاصی هم خود پرستا نشون نداده که پیگیرش باشم... راه حل چیسسسسسسسسسسسست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2016 یک پست بالاتر از پست خودتون رو بخونید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .