tahathi ارسال شده در بهمن 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2016 سلام و خسته نباشید من قالب sp_matrix که راستچین بود رو دانلود و فایل های زبانش رو ترجمه کردم . ولی قسمت سبد خرید و جستجوش فارسی نشده و هنوز هم راهکاری برای فارسی کردنش پیدا نکردم. در ضمن میخوام طوری فارسی بشه که در زبان های مثل عربی و انگلیسی هم ساپورت بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2016 پشتیبانی قالب شما با همونجایی هست که قالب رو ازش دانلود یا خریداری کردید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در بهمن 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2016 شما برای ترجمه در پرستاشاپ لازم نیست فایلها رو مستقیم ترجمه کنید. برای ترجمه از این طریق اقدام کنید: منوی «بومی سازی > ترجمهها» ۱. بخش مورد نظرتون رو انتخاب کنید. اینجا برای سبد خرید باید «ترجمهی بخشهای کاربری» رو انتخاب کنید. ۲. قالبتون رو انتخاب کنید. ۳. زبان مورد نظرتون رو انتخاب کنید. ۴. رو دکمه اصلاح کلیک کنید. ۵. در صفحه بعد «بستن تمام مجموعه عبارتها» کلیک کنید. ۶. حالا روی «باز کردن تمام مجموعه عبارتها» کلیک کنید. ۷. دکمه Ctrl+F رو روی کیبورد بزنید. ۸. عبارات مورد نظرتون رو تو کادر جستجوی مرورگر تایپ کنید. ۹. دونه دونه عبارتهایی که میخواید رو ترجمه کنید و در انتها روی ذخیره کلیک کنید. اگر بعد از کلیک کردن روی «اصلاح» خطایی داد که max_input_var (یا پارمترهای دیگه) رو افزایش بدید، باید همون پیام رو مستقیم برای هاستتون تیکت کنید و ازشون بخواید براتون اون پارامتر رو افزایش بدن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tahathi ارسال شده در بهمن 23، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2016 ولی همچین چیزی وجود نداره .... توی ترجمه ها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tahathi ارسال شده در بهمن 23، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2016 توی قسمت ترجمه ها نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در بهمن 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2016 یه اسکرین شات بذارید از این «بخش ترجمهها»یی که میگید چنین چیزی نداره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tahathi ارسال شده در بهمن 24، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2016 ببنید هست.دقیقا سه تا ترجمه داره این کلمه همرو ترجمه کردم .ولی رفرش ک میکنم توی قالب هیچ تغییری ایجاد نمیشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2016 با پشتیبان قالبتون مطرح کنید لطفا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده