mohseni1367 ارسال شده در بهمن 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2016 سلام. من قالب سهند رو نصب کردم و در ظاهر رایانه مشکلی نداره ولی در قالب موبایل ناهماهنگی هایی وجود داره که تو ذوق میزنه. از جمله: - لوگوی فروشگاه پایین تر از سه دکمه جستجو، مشخصات کاربری و سبد خریده به طوری که عرض نوار هدر بیش از حد معموله و روی اسلایدر رو پوشونده. - در قسمت پایین محصولات شاخه ها و محصولات تخفیف دار، فضای خالی و فاصله افتاده. این دو مشکل در دموها وجود نداره. ماژول های مربوطه رو حذف و دوباره نصب کردم ولی تاثیری نداشت. خواهشا راهنمایی کنید، پشتیبانی پرستا خیلی دیر جواب میدن. در ضمن چطور میشه متن «برای تماس تلفنی با ما کلیک کنید» را تغییر داد؟ و آیا امکان داره رنگ بعضی نوشته ها رو در منو عوض کرد؟ مثلا شاخه ها یک رنگ باشه و مواردی مثل «درباره ما» و «تماس با ما» که جزو شاخه ها نیستن یه رنگ دیگه ای باشه (برای تفکیک شاخه ها از موارد دیگه در منو) آدرس سایت: ArmanTea.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohseni1367 ارسال شده در اسفند 1، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2016 سلام کسی نبود منو راهنمایی کنه؟ مدیران محترم؟ آقای رستم پور؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اسفند 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2016 سلام بر شما. برای رفع مشکلات مربوط به قالب تیکت بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .