sepidpor ارسال شده در اسفند 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2016 سلام من یه خط کد دارم که یه عکس رو نمایش می ده و می خوام زیر ستون سمت راست زیر بخش امکانات قرار بدم ولی tpl مربوطه رو پیدا نمی کنم که این کد رو اخرش اضافه کنم. ممنون می شم راهنمایی کنید تو عکس زیرhttp://uupload.ir/files/0sb5_untitled.jpg نشون دادم که کجا می خوام کد عکس رو قرار بدم در ضمن چون توی کدم از کدهای جاوا استفاده شده مثل onclick ماژول بلوک اچ تی ام ال نمی تونه این کد رو کامل قرار بده توی بلوک و قسمتی از اون رو حذف می کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2016 از ماژول درج کد HTML استفاده کنید. در سایت همکارمون پرستا استور یک ماژول برای مدیریت کدهای کوچک موجود است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tamizgostar ارسال شده در مرداد 22، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2018 با عرض سلام من با استفاده از ماژول مدیریت کدهای کوچک نماد اینماد و ساماندهی را در سایت قرار دادم . ولی لوگو در وسط بلوک قرار نمی گیرد . لطفا راهنمایی کنید چه کنم این مشکل مرتفع شود ؟ www.tga-arsh.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 23، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2018 باید از کد: margin: 0 auto; text-align: center; برای وسط چین کردن تصاویر نمادها استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tamizgostar ارسال شده در مرداد 24، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2018 با تشکر من هر کدام از این کدها را در قسمت کلاس قرار دادم ولی تغییری اتفاق نیفتاد . لطفا دقیقتر راهنمایی فرمایید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 24، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2018 این ها کلاس نیستند. یه راهکار ساده تر می گم بهتون. ابتدا در بخش کلاس هر دو عکس مقدار img-responsive رو وارد کنید سپس در خصوصیت style دو عکس مقدار زیر رو اضافه کنید: margin: 0 auto; واکنش ها : tamizgostar 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tamizgostar ارسال شده در مرداد 24، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2018 کار فوق را هم انجام دادم ولی نتیجه ای نگرفتم ولی بابت وقتی که گذاشتید و پاسخگو بودید سپاسگزارم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 24، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2018 خب الان style رو درست دادید اما کلاس img-responsive رو بجای این که به تگ img عکس ها اضاف کنید، به تگ div اون ها اضافه کردید کافیه بعد عبارت زیر رو: class="img-responsive" به تگ img تصاویرتون بدید واکنش ها : tamizgostar 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tamizgostar ارسال شده در مرداد 24، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2018 با عرض سلام الحمدلله این بار مشکل مرتفع شد از راهنماییتان بسیار ممنونم . در پناه الله باشید . واکنش ها : admin 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .