ali.bni ارسال شده در اسفند 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2016 سلام برا من مشکلی پیش اومد که مجبور شدم به فول بک آپ یک ماه قبل برگردم.بعد از برگشتن چنتا مشکل داشتم و دارم! 1-کل قالب سایت به هم ریخته ، به نظر میرسه نه css ها و نه js ها کار میکنن. 2-بخش مدیریت حالت پاسخگویی خودش رو به کل از دست داده.برای مثال وقتی روی منوها میرفتیم خودکار باز میشدن و گزینه ها نشون داده میشد که دیگه این حالت کلا غیر فعال شده!کلا هیچ یک از تغییراتم توی بخش مدیریت ذخیره نمیشه حتی میخواستم به حالت تعمیرات ببرم که نمیشد. البته بعد از کلی سرگردونی فقط با پاک کردن فایل های js کل پرستا و قالب و آپلود دوباره اونها مشکل پاسخگویی منوها حل شد و موند مشکل به هم ریختگی قالب که کل قالب زیر هم ردیف شدن!! عکس ها نوشته ها اسلایدر و ... که البته با فعال کردن گزینه (حافظهی موقت هوشمند برای CSS) توی بخش کارایی حل میشه ولی باعث میشه فونت ها به هم بریزه و شماره ها از اعداد فارسی به انگلیسی تبدیل بشه (قبل ها به همین دلیل این گزینه رو غیر فعال نگه میداشتم و قالب هیچ مشکلی نداشت) لطفا اگر کسی میتونه کمکم کنه.البته اینم بگم که احتمال میدم از سرویس دهنده اینترنتم باشه.من از هماراسیستم استفاده میکنم وقتی مثلا با اینترنت ایرانسل میرم قالب سایت مشکلی نداره.البته قبل از برگردوندن فول بک آپ مشکلی نبود. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2016 به احتمال زیاد مشکل از کش هست. کمی زمان میبره تا کش آی اس پی پاک بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali.bni ارسال شده در اسفند 11، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2016 به احتمال زیاد مشکل از کش هست. کمی زمان میبره تا کش آی اس پی پاک بشه چقدر زمان میبره؟ الان بیش از یک هفته هست و هر وقت اون گزینه رو غیر فعال میکنم باز سایت به هم میریزه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2016 معمولا یکی دو روز حداکثر. اگر هم چنان مشکل دارید میتونید درخواست بررسی فنی بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .