jabera ارسال شده در اسفند 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2016 سلام به همگی خسته نباشید یک مشکلی هست که از وقتی سرور عوض کردم به سراغم اومده سرور فعلیم سی پنل هست قبلا هم وقتی سی پنل بودم این مشکل بود ولی وقتی روی دایرکت بودم اصلا مشاهده نمیشد. مشکل: صفحه سفارشات ناقص لود میشه یا خیلی بزرگ نمایش میده که مجبوریم افقی اسکرول کنیم مثلا صفحه سفارشات 50تایی هست ولی 10تایش لود میشه یا 15تا 2-3بار باید رفرش کنیم تا صفحه سفارشات کامل بیاد کانفیگ خاصی لازمه!؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2016 فکر نمیکنم این مورد ارتباطی با پنل هاستتون داشته باشه. اگر هم ارتباطی باشه با مقادیری مثل memory_limit یا max_execution_time و ... هست. با هاستتون تماس بگیرید ببینید نظر خودشون چی هست واکنش ها : jabera 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .