faramarz ارسال شده در مرداد 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2012 من تیک فعال کردن پرداخت مهمان را از تنظیمات زدمدر بخش سبد خرید دکمه "خرید بدون ثبت" نام را داره، اما وقتی اطلاعات خرید بدون ثبت نام را وارد میکنم و روی دکمه پرداخت (با زرین پال) را میزنم، بجای انتقال به سایت زرین پال، دوباره صفحه لاگین و درخواست اطلاعات "خرید فوری" را میاره، در حالی که من همون اطلاعات را قبلا پر کرده ام. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در مرداد 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2012 این یه باگه روی ورژن 1.4.6.2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
faramarz ارسال شده در مرداد 28، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2012 راه حلی برای خرید بدون ثبت نام وجود داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در مرداد 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2012 منم این مشکل رو روی پرداخت بانک پارسیان دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
faramarz ارسال شده در مرداد 28، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2012 دوستانی که از درگاه بانک ملت استفاده می کنند، بانک ملت هم همچین مشکلی داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در مرداد 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2012 ربطی به درگاه نداره خود پرستا فکر میکنم باگ دارهشاید توی ورژن های بالا تر فیکس شده باشه باید تست کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2012 بازارچه با پرداخت مهمان و پرداخت یک صفحه ای فعال هست و از زرین پال استفاده میکنه. مشکلی ندیدم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
faramarz ارسال شده در مرداد 29، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2012 خب این مشکل مربوط به کدوم فایل میشه؟من چجوری این مشکل را حل بکنم؟------------------------------------------------------نه بازارچه با خرید مهمان کار نمیکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2012 با ماژول های پیش فرض مثل فیش بانکی مشکل ندارید؟ تست کنید و نتیجه رو بگید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
faramarz ارسال شده در مرداد 29، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2012 من تو قسمت "روش پرداخت" اصلا گزینه فیش بانکی را ندارم.در حالی که این ماژول فعال است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2012 در مدیریت - پرداخت - روی کشور ایران تیک بزنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
faramarz ارسال شده در مرداد 30، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2012 ممنوننه این ماژول به خوبی داره کار میکنه.فقط نقطه ضعفش اینه که بعد از تایید پرداخت، محصول را مثل پرداخت آنلاین به مشتری ایمیل نمیکنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2012 دوستانی که php میدونند بررسی کنند. زرین پال یا سایر ماژول ها رو بررسی کنند تا مشکل حل بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mah134 ارسال شده در شهریور 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2012 سلاممشتری من هنگام پرداخت با فیش بانکی(در مرحله پیگیری سفارش شما)، این ارور براش ظاهر میشه:1 خطا وجود دارد :Your guest account has already been transformed into a customer account. Please log-in to your customer account to view this order, this section is reserved for guest accounts از دوستان کسی هست راهنمایی کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2012 این یک خطا نیست.به مشتری اعلام میکنه که برای شما اکانت ایجاد شده و باید لاگین کنید تا این صفحه رو ببینید.دقت کنید اطلاعات مشری در هنگام پرداخت تبدیل به یک حساب کاربری می شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .