username ارسال شده در اسفند 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2016 سلام دوستان آیا پرستا این قابلیت را داره که مثلا من به فروشگاه های لباس سراسر استان یه اکانت بدم و اونها بیان محصولات خودشون را با قیمت، عکس و.. دردسته بندی ها وارد کنند و هر موقع خواستند بتونند قیمت ها ومشخصات و توضیحات هرمحصول را ویرایش کنند؟ عملیات فروش و دریافت سفارش توسط ما صورت می گیره. حال آیا امکان این هم هست که هر کسی سفارش های خودشو بتونه پیگیری کنه؟ توی نسخه 1.6 فکر کنم نباشه، توی نسخه 1.7 چطور؟ ممنونم واکنش ها : username 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
username ارسال شده در اسفند 7، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2016 نداره؟ واکنش ها : username 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اسفند 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2016 سلام. فکر میکنم این کار با ماژولی به نام مولتی وندور انجام میشه که فعلا تاریخ دقیقی برای انتشار اون نیست و قیمت نسبتا بلا یی داره حدود دو میلیون واکنش ها : username 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
username ارسال شده در اسفند 7، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2016 ایرانی یا خارجی؟ آدرس داره بدین لطفآ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در اسفند 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2016 تو addons.prestashop.com عبارت Marketplace رو جستجو کنید. واکنش ها : username 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
username ارسال شده در اسفند 9، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2016 ممنونم و اینکه بشه به افراد مختلف دسترسی بدیم محصول درج کنند و فقط محصولات خودشون را بتونند ویرایش کنند هست روی نسخه 1.6؟ چطور میشه اسن قابلیت را پیاده کرد؟ نم یخوام سفارش محصولات خودشون راداشته باشند فقط هر کسی بتونه محصولات خودش را بذاره و تولیدکننده را برند خودش ست کنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .