masoudrider ارسال شده در مرداد 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2012 تیاز به ماژول همکاری در فروش دارم کسی میتونه بنویسه یا راهنمایی کنه؟؟؟سیستم همکاری شبیه سیستم پایگان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2012 فروتل و هموارد نوشته شده و رایگان در اختیار شماست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esi_n2002 ارسال شده در بهمن 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2012 اینا همکاری در فروش هستند ؟!نمیشه محصولات فروشگاه من رو بشه همکاری در فروش کرد ؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در فروردین 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2013 نه اونا محصولات خودشونو این کار رو میکنن شما باید سفارش بدید که براتون بنویسن موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esi_n2002 ارسال شده در فروردین 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2013 کی میتونه بنویسه ؟برآورد هزینه کنید ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در فروردین 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2013 شما تو همین پست شرح کامل ماژولتون با جزییات دقیق و امکانات لازمه رو بفرمایید تا بررسی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در فروردین 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2013 پرستاشاپ یک اسکریپت فروشگاه ساز با قابلیت تعریف همکار هست و نباید این رو با اسکریپت همکاری در فروش اشتباه بگیرید!اسکریپت های همکاری در فروش مثل پادیناسیستم، وی آی پی پک، ایران مارکت سنتر، وبکده، حامد، میکس ایران و... هستن. در مورد اونها توی نت تحقیق کنید تا متوجه تفاوت یک اسکریپت همکاری در فروش با یک فروشگاه ساز با قابلیت تعریف همکار بشید.موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jajarmlib ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 به نظر من هم سیستم هماری در فروش واقعا جاش توی این فروشگاه خالیه چون هر چقدر هم که ما محصول بزاریم ولی در صورتی میتونیم موفق بشیم که بتونیم محصولات خودمون رو تبلیغ کنیمبرای تبلیغات معمولی هم شخص اول هزینه تبلیغ رو پرداخت میکنه و معلوم نیست که جواب بگیره با نهولی باسیستم همکاری در فروش(به صورت پورسانتی) شما هزینه تبلیغ رو بعد از اینکه تبلیغت انجام شد و 100 درصد هم جواب گرفتی پرداخت میکنیفقط یه هزینه اولیه برای پیدا کردن مبلغ باید کنی که بعد از اون هم با سیستم مجموعه گیری خود تبلیغات کنندگان افراد دیگه رو میارن توی بازی حتما اگه کسی میتونه این کار بکنه حتما این ماژول رو بنویسه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 عزیزان من میشینم بررسی میکنم و اگه بشه که بعضی دوستان گفتن با بعضی شرایط میشه اینو در حالت ابتدایی پیاده کرد امکانش هست که تو هسته دست ببریم من اینو بررسی میکنم نتیجه رو اگه ببینم میشه که چون اوپن سورس هست و نشد نداره حتما به اطلاعتون میرسونم استارت کار رو میزنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jajarmlib ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 عزیزان من میشینم بررسی میکنم و اگه بشه که بعضی دوستان گفتن با بعضی شرایط میشه اینو در حالت ابتدایی پیاده کرد امکانش هست که تو هسته دست ببریم من اینو بررسی میکنم نتیجه رو اگه ببینم میشه که چون اوپن سورس هست و نشد نداره حتما به اطلاعتون میرسونم استارت کار رو میزنمخیلی خوب میشه اگه این ماژول طراحی بشهدو تا پیشنهاد هم دارم که اگه ماژول رو میخاستین طراحی کنین اگه شد بهش اضافه کنین:پیشنهاد اولم اینه که تبلیغ کننده بتونه کد تبلیغ مربوط به یه محصول(یا محصولات)خاصی رو بگیرهمثلا کسی که یه وبلاگ در زمینه برق داره بتونه با توجه به دسته بندی محصولات ما انتخاب کنه محصولات کدوم دسته در وبلاگش نمایش داده بشهاین کار باعث میشه که یک وبلاگ برقی فیلم سینمایی و یا محصولات دیگه ای به درد مخاطبین این وبلاگ نمیخوره تبلیغ نشه بلکه با توجه به انتخاب تبلیغ کننده محصولات برقی فروشگاه ما توی وبلاگش نمایش داده بشه پیشنهاد دومم اینه که بشه برای محصول درصد پرسانت گذاشت و مبلغ بتونه محصولاتی رو با توجه به درصد پورسانتش اضافه کنهاین کارا هم به نفع مبلغه و هم به نفع فروشنده به نظرم اگه کسی ایده دیگه هم داره توی این پست بگه تا اگه برنامه نویس دوست داشت اونا رو هم توی برنامش قرار بده باز هم ازتون به خاطر این که قصد ایجاد این ماژول رو دارین تشکر میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 اوکی الان که دوستان لازم دارن پس باید به هرنحوی شده یه چیزی برای پرستاشاپ ساخته بشه اگه دوستان پیشنهاداتی دارن اینجا ذکر بشه سعی میکنیم درباره ماژول های پرطرفدار بعدی هم با هماهنگی مدیر اگه امکانش بود قبل از ساخت یه قسمت در نظر بگیریم که هرکسی ایده ای داره بنویسه بررسی بشه درباره ماژول و بعد شروع به ساخت بشه که ماژول خوب شه البته باکسب اجازه از مدیران کل سایت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
control ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 سلامانواع روش تبلیغ رو هم توی ماژول بزارین:مثل بنری،متنی و...البته توی نوع بنری یه امکان هم باید در هنگام ارسال محصول اضافه بشه و اون هم ارسال تصاویر بنر در سایز های مختلف(460*60 یا 40*120) هستشولی توی نوع متنی عنوان محصول فکر کنم فقط کافی باشه و فقط رنگ بندی نوشته و بکگراند نوشته مهمهالبته فکر کنم فیلد های نمایش قیمت و ... هم اختیاری باشه بهتره با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 دوستان این ها ایده های بزرگی هست و میشه روش کار کرد ولی برای رسیدن به این ایده ها از موارد دیگه ای عقب میمونیم.به نظر من در حال حاضر صرف اقتصادی و زمانی نداره که روی این موارد کار بشه چون این کار به معنی تبدیل سیستم به یک سیستم دیگه هست و هزینه نهایی هم بالا خواهد بوداما شاید بشه با امکانات محدود روش کار کرد و امکان ثبت نام فروشنده رو فراهم کرد تا در آینده گسترش داده بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
control ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 دوستان این ها ایده های بزرگی هست و میشه روش کار کرد ولی برای رسیدن به این ایده ها از موارد دیگه ای عقب میمونیم.به نظر من در حال حاضر صرف اقتصادی و زمانی نداره که روی این موارد کار بشه چون این کار به معنی تبدیل سیستم به یک سیستم دیگه هست و هزینه نهایی هم بالا خواهد بوداما شاید بشه با امکانات محدود روش کار کرد و امکان ثبت نام فروشنده رو فراهم کرد تا در آینده گسترش داده بشه.ولی اگه این همکاری در فروش هم اضافه بشه به فروشنده ها در فروش کالا هاشون خیلی کمک میکنه بنظر من بهترین کار اینه که یه قسمت هایی ازش راه بیفته و به مرور زمان تکمیل بشه تا دوستان بتونن به برنامه های دیگه ای که مدنظرشون هست هم برسن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 همین طور که جناب دانوش فرمودن این کار احتمالا انجام میشه ولی کمی باید شکیبا بود به موارد اصلی برسیم و در اخر اینم باهمکاری چندتامون شاید ساخته شد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hz361 ارسال شده در تیر 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2013 اگه این ماژول ساخته بشه خیلی عالی می شه امیدوارم هرچه زودتر این ماژول و درست کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yaser_forghani ارسال شده در مهر 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2013 سلام من دنبال یک ماژول میگردم که مشتریان بتونند محصولاتشون رو به سایت بفروشند یا به دیگران پیشنهاد بدند ایا همچین ماژولی هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2013 سلامنه همچین ماژولی وجود نداره فعلاتو سایتهای خارجی هم من که ندیدمموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esi_n2002 ارسال شده در بهمن 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2013 خبری نشد ؟من ماژول همکاری در فروش رو برای فروش فایل با یه حسابداری اولیه میخوام که شرمنده تبلیغ کننده ها نشم هزینه رو قرار بود برآورد کنید !!!من منتظرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2013 سلامفعلن از ماژول پیش فرض استفاده کنید. برنامه ای نداریم برای نوشتنش Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azarfc ارسال شده در بهمن 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2013 سلامفعلن از ماژول پیش فرض استفاده کنید. برنامه ای نداریم برای نوشتنش Sent from my Xperia using tapatalk 4 Proبا سلام منم دنبال راهندازی سیستم همکاری در فروش در وب سایتم هستم . ببخشید شما گفتین از ماژل پیش فرض استفاده کنید ؟!!منظور شما از ماژل پیش فرض کدوم ماژل هست ؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2013 برنامه ارجاعی مشتریانهمچنین در بخش آمار » مراجعین Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azarfc ارسال شده در بهمن 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2013 برنامه ارجاعی مشتریانهمچنین در بخش آمار » مراجعین Sent from my Xperia using tapatalk 4 Proبا سلام ممنون از راهنمایی تون فقط باید چجوری ازش استفاده کرد ؟ممنون میشم کمی توضیح بدین . با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2013 http://presta-shop.ir/forum/Thread-2375-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%A8%DB%8C?highlight=%D8%A8%D8%A7%D8%E2%80%8B%B2%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%A8%DB%8C Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zoupir ارسال شده در فروردین 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2015 سیستم اپن کارت همچین چیزی داره که مشتری یا بازاریاب میتونه بیاد ثبت نام کنه تو سایت و با نام کاربریش بیاد تو پنل و لینک هایی که میخواد رو برداره و تو سایت ها و فیس بوک و جاهای دیگه بذاره.کسی که رو این لینک ها کلیک کنه و بیاد تو سایت و خرید کنه درصدی از مبلغ خرید به حسابش منظور میشه و میتونه کسب درآمد کنه. یه جور بازاریابیه که توسط مشتری ها و یا بازاریاب ها انجام میشه. اگه همچین سیستمی روی پرستاشاپ هم بود واقعا عالی میشد. واکنش ها : پزشک سایت 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .