farhad_r3 ارسال شده در اسفند 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2016 با سلام بنده از پلاگین cleanurl استفاده کردم و آیدی را از آدرس حذف کردم بعدش .html هم از آخر نام محصولات حذف کردم طبق گفته پلاگین ابتدا حاظفه کش رو پاک کردم، بعدش url آشنا رو روشن خاموش کردم همه چیز داخل قالب درست شد و 404 ندیدم تا اینکه خواستم وارد بخش ورود کاربر برای ثبتنام بشم که به 404 خوردم و همچنین کل گزینههای حساب کاربری 404 میدن بجز سبد خرید چجوری میشه این مشکل رو برطرف نمود؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.. نام سایت: http://narestan.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2016 باید از برنامه نویس ماژول سوال کنید دوست عزیز ضمنا استفاده از این ماژول ها رو به هیچ وجه توصیه نمیکنم. وجود شناسه در آدرس سایت نه تنها مضر نیست بلکه فواید بسیار زیادی داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .