shikotak ارسال شده در اسفند 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2016 سلام دوستان. وقت بخیر نمیدونم این مشکل فقط مربوط به من میشه یا شما هم این مشکل دارید. توی گوگل وبمستر توی بخش improvment html وقتی چک می کنم می بینم یک محصول دارم که زده توضیحات متاش تکراریه. حالا برای بعضی محصولات تعداد خطا رو زده 2 برای بعضی 3 و 4 صفحاتی که نشون میده دقیقا مربوط به یک محصول هست. مشکل کجاست و باید چکار کرد؟ یه مورد مربوط میشه به بعضی دسته بندی ها مثل محصولات جدید که توی اونم خطای تکراری بودن توضیحات متا رو میده. ایا اونم میشه حل کرد یا نه؟ یا مثلا یه دسته بندی که 7 صفحه شده اون 7 صفحه رو به عنوان توضیحات متای تکراری می شناسه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در فروردین 12، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2017 اساتید لطفا راهنمایی کنید ایا استفاده از rel canonical باید این موضوع رو از بین ببره یا خیر؟ و اگر بله چطور و کجا باید ازش استفاده بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 13، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2017 سلام نمونه بذارید تا بشه نظر داد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در فروردین 14، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2017 سلام مثلا این مورد ببینید همه مواردی که نشون داده مربوط به صفحه اصلی سایت هست این باید چکارش کنم http://uupload.ir/files/fm9c_webmaster_1.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در فروردین 21، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2017 سلام نمونه بذارید تا بشه نظر داد موفق باشید شما از این عکس چه نتیجه ای گرفتید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .