msorena ارسال شده در اسفند 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2016 با عرض سلام و خسته نباشید از تیم پرستا فارسی اگه تاپیک تکراریه عذرخواهی می کنم ولی هم توی گوگل سرچ زدم هم توی انجمن ولی مطلبی پیدا نکردم. می خواستم بدونم پیغام: "نگارش جدید پرستاشاپ در دسترس می باشد : دانلود 1.6.1 stable !" رو از بخش مدیریت چطور می تونم حذفش کنم در ضمن من از نسخه 1.5.6.2 استفاده می کنم. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2016 دلیلتون برای این کار چی هست؟ باید در سورس دستکاری کنید که پیشنهاد نمیکنم همچین کاری رو انجام بدید ضمنا پیشنهاد میکنم نسخه خودتون رو ارتقا بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
msorena ارسال شده در اسفند 19، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2016 از بابت اینکه نسخه 1.6 نسخه جدیدی هستش و تعداد افزونه ها و تم ها کمتری نسبت به نسخه 1.5 داشت می خواستم از نسخه 1.5 استفاده کنم به هر حال این پیغام روی نرو هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2016 نسخه 1.6 دیگه نسخه جدیدی نیست! نسخه 1.7 اومده و به زودی نسخه بومی اون ارائه خواهد شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .