sylvester ارسال شده در اسفند 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2016 سلام دوستان یک کادر در قسمت هدر سایت با سمت چپ است که نوشته: "هم اکنون با ما تماس بگیرید: 0123-456-789" شماره تلفن این بخش از قسمت ماژول ها- ماژول "بلوک تماس با ما" قابل تغییره. ولی به صورت پیش فرض این قسمت برای من در موبایل نمایش داده نمیشه. هر کاری هم میکنم نمایش داده نمیشه من در قسمت تنطیمات این ماژول هر کاری میکنم تغییرات بر روی بلوک "تماس با ما" هدر گوشه ی سمت چپ اعمال میشه؟! مشکل چیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2016 ممکنه ساختار قالبتون طوری باشه که این بخش رو در موبایل مخفی کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sylvester ارسال شده در اسفند 28، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2016 قالب پیش فرضه. واسه همه نسخه ها همینجوره . من دموهای آنلاینم که با موبایل نگاه کردم نشون نمیده. چرا الله اعلم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .