runy ارسال شده در اسفند 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2016 سلاموقتی میخواستم محصول بزارم زمانی که ذخیره را میزنم صفحه ریفلیش میشه و محصول ذخیره نمیشه . مشکل چیه ؟ من تازه کارم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اسفند 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2016 سلام. پاسخ شما: http://ipresta.ir/forum/topic/9391-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%B0%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D9%86%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA/?do=findComment&comment=58139 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imensepahan ارسال شده در فروردین 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2017 ذخیره نشدن تغییرات محصول چند وقتی است وقتی می خوام محصول وارد کنم و یا تغییرات بدم ، وقتی روی گزینه ثبت و ماندن کلیک میکنم ، از صفحه محصول خارج میشه . و یا می خواهم تغییرات سئو و یا قیمت بدهم ، حتی روی دکمه ذخیره کلیک می کنم ، ذخیره نمیشه و از صفحه محصول خارج میشه .(نکته: دکمه های ذخیره و ماندن به درستی کار می کنند و از این بابت مشکلی نیست!) پرستاشاپ 1.6 - کروم V.55 - فایرفاکس: V.28 با فایرفاکس هم تست کردم ولی بازهم ارور داره دیباگ را روشن کردم اما هیچ خطایی نشون داده نشد صفحات زیر را مطالعه کردم اما به جواب نرسیدم... -مشکلات و سوالات پرتکرار -رفع مشکل ذخیره نشدن محصولات در ضمن تو بخش کنسول مرور گر کروم خطای زیر را نشون میده: jquery-1.11.0.min.js:4 Synchronous XMLHttpRequest on the main thread is deprecated because of its detrimental effects to the end user's experience. For more help, check https://xhr.spec.whatwg.org/. send @ jquery-1.11.0.min.js:4 ajax @ jquery-1.11.0.min.js:4 n._evalUrl @ jquery-1.11.0.min.js:4 domManip @ jquery-1.11.0.min.js:3 append @ jquery-1.11.0.min.js:3 (anonymous) @ tiny_mce.js:12 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
banehnet ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 سلام،خسته نباشید من با ذخیره کردن محصولات مشکل دارم،اولاش خیلی سخت محصولات را ذخیره میکرد،الان اصلا ذخیره نمیکنه،،کل بخش مربوط به این مشکل و خوندم هیچ کدام از راه کارها جواب نداد،تیکت گذاشتم بررسی بشه،لطفا بررسی کنید. سپاس گزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .