mostafab8 ارسال شده در اسفند 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2016 سلام من قالب پانیذ رو خریدم ولی اصلا شبیه اون دمو توو سایت نیست ستون سمت راست رو نداره یه سری بنر هم که میذارم اون جاهایی که توو دمو نشون داده نمیاد چطور باید مثل دمو درستش کرد؟ اون ستون سمت راست چجوری میاد؟ماژول بیمه مشتری پیشرفته و iconfig نمیاد؟ ماژول مشتری پیشرفته ارور میده iconfig هم برای اینکه لایسنس رو وارد کنم نمیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اسفند 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2016 دوست عزیز پرستاشاپ شما نسخه انجمن نیست. بند 1 از قوانین عمومی رو مطالعه کنید. شما این شرایط رو موقع خرید قبول کردید: http://ipresta.ir/content/3-terms نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mostafab8 ارسال شده در اسفند 22، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2016 دوست عزیز پرستاشاپ شما نسخه انجمن نیست. بند 1 از قوانین عمومی رو مطالعه کنید. شما این شرایط رو موقع خرید قبول کردید: http://ipresta.ir/content/3-terms خب الان من چیکار باید بکنم؟ راه حل بهم بدید لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2016 تیکت بزنید و بنویسید که میخواهید نسخه پرستاشاپ خودتون رو به نسخه انجمن تغییر بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mostafab8 ارسال شده در اسفند 29، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2016 تیکت بزنید و بنویسید که میخواهید نسخه پرستاشاپ خودتون رو به نسخه انجمن تغییر بدید تیکت زدم میگن باید خدمات فنی فروشگاهی رو بخری خب آخه اگه قرار باشه من پول بدم همش که این انجمن به چه دردی میخوری 4 تا راهنمایی نمیشه اینجا کرد یعنی؟؟؟!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 1، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2017 یکسری از کارها فنی هست دوست من. انجمن برای مشکلات عمومی و اشتراک تجربیات هست. وقتی مشکل یا سوالتون خیلی تخصصی بشه باید کارشناس فنی براتون انجام بده و توضیحش در انجمن نمیگنجه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .