تیجی آی ارسال شده در اسفند 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2016 سلام: من می خوام تو نسخه ی موبایل و تبلت نمای سایتم به صورت فول اسکرین باشه. و همه چی اعم از تبلیغات و آیکن های بالای منو نمایش داده بشه. لطفا راهنمایی دقیق بفرمایید. و دومین سوالم این هست که من می خواهم محصولاتی که مارکش سامسونگ هست رو (که به عنوان فیلتر طبقه بندی بر روی مارک بوده) در منو افقی زیر مجموعه یکی از شاخه هام بیاره. خب درتنظیمات منو افقی باید آدرس لینک و برچسب اضافه کنم. همه این کار ها رو انجام دادم ولی این لینک رو می خوام زیرمجموعه ی یکی از شاخه هام بیارم. که این نمیشه. یعنی وقتی در منو افقی لینک هایی که درست کردم رو اضافه می کنم میاد به انتهای شاخه هام اضافه می کنه در صورتی که من می خوام در زیرمجموعه ی یکی از شاخه هام بشه. متشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تیجی آی ارسال شده در فروردین 7، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2017 من از کی هست که سوالم رو مطرح کردم ولی دریغ از این که جوابی داده باشید. حتما باید چندین بار پستی گذاشته بشه که جوابی از سوی شما بیاد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2017 فول اسکرین کردن قالب نیاز به دانش CSS و آشنایی با بوت استرپ داره برای این که زیر شاخه هاتون رو در منوی افقی نمایش بدید نیازی به تعریف لینک نیست. بلکه باید از بخش "کاتالوگ - شاخه ها" شاخه های مورد نظر و زیر شاخه هاتون رو ایجاد کنید حالا به پیکربندی ماژول منوی افقی مراجعه کنید و فقط کافیه "شاخه والد" رو به منو اضافه کنید. زیر منوهای شاخه والد به طور خودکار به منو اضافه خواهند شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تیجی آی ارسال شده در فروردین 9، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2017 من می خوام یک همچنین لینکی رو که به عنوان فیلتر هست به منو افقی اضافه کنم و زیرمجموعه ی یکی از شاخه هام بشه. مثلا در زیرمجموعه ی لوازم بزرگ قرار بگیره. http://tgi110.ir/21-washing-Machine#/سازنده-سامسونگ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2017 برای چنین کارهای پیشرفته تر نیاز به استفاده از مگامنو با امکانات مورد نیازتون دارید. سرچ کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .