msorena ارسال شده در اسفند 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2016 سلام و با عرض خسته نباشید خدمت همه اساتید گرامی دوستان من با یه مشکل رو برو شدم و اونم بهم ریختگی قالبه که فیلد جست و جو در واقع بین سبد خرید و لوگو قرار داده اومده پایین تر از منو می خواستم بدونم چطوری می تونم این قضیه رو درستش کنم با تشکر http://s4.img7.ir/F81qD.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 1، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2017 از بخش ماژول ها - موقعیت ها (جایگاه ها) - ویرایش زنده سپس با استفاده از قابلیت کشیدن و رها کردن موس (Drag & Drop) ماژول رو به جایگاه قبلش برگردونید و ذخیره کنید اگر نشد از بخش ماژول ها - موقعیت ها از لیست پایین دنبال جایگاه displayTop باشید و ماژول بلوک جستجو رو ببرید (با کشیدن موس) بالای ماژول منوی افقی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .