moslehiff ارسال شده در فروردین 6، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2017 سلام. چطور میشه محصولات پرطرفدار یا محصولات جدید که در صفحه اصلی و به صورت اسلاید شو هستند رو از یک سطر نمایش به چند سطر نمایش زیر هم تغییر داد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeid5000 ارسال شده در فروردین 6، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2017 به ماژول هرکدوم مراجعه کنید (ماژول محصولات پرطرفدار و ماژول محصولات جدید) و از قسمت "تعداد محصولات برای نمایش" تعداد محصولات برای نمایش رو به تعداد دلخواه تون افزایش بدین به عنوان مثال اگر تعداد محصولاتتون در هر سط 4 عدد است برای اینکه دو سطر داشته باشید باید تعداد محصولات برای نمایش رو بر روی عدد 8 تنطیم کنید یا برای داشتن 3 سطر این عدد رو باید 12 بگذارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moslehiff ارسال شده در فروردین 6، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2017 سلام. اینکار رو انجام دادم ولی با ز هم فقط یک سطر در صحه اصلی نمایش داده میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeid5000 ارسال شده در فروردین 6، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2017 از چه قالبی استفاده می کنید؟ آدرس سایتتون هم لطف کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moslehiff ارسال شده در فروردین 7، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2017 قالب الکترو مارکت araadmarket.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeid5000 ارسال شده در فروردین 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2017 اون روشی که من گفتم برای قالب پیشفرض بود در الکترو مارکت متاسفانه اظلاع چندانی ندارم ولی فکر کنم تنظیماتی در این رابطه نداشته باشه، احتمالا باید در بازار چه تیکت بزنید تا براتون شخصی سازیش بکنن، البته اگه دوستان دیگه اطلاعات بیشتری دارن کمک کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در فروردین 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2017 شخصی سازی قالب های عمومی امکانپذیر نیست. چون محصولات به صورت اسلایدی نمایش داده میشن نمی تونید توی چند سطر نمایش بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moslehiff ارسال شده در فروردین 7، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2017 سلام. این کجاش شخصی سازیه ؟ الان من تو هر صفحه هم بخوام بجای 10 تا محصول 20 تا نمایش بده شخصی سازیه ؟ اگر امکانش نیست. من از کدام ماژول عمومی استفاده کنم که تو صفحه اصلی چند سطر محصول داشته باشم؟ محصولات جدید تخفیفی ویژه . هر چی اسمش باشه مهم نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2017 این که گفته شد شخصی سازی محسوب میشه دلیل فنی داره دوست من شخصی سازی یعنی: هر کاری که از تنظیمات قابل انجام نباشه و نیاز به تغییر در سورس کدها داشته باشه اون بخش چون بصورت گردشی هست قابلیت دو سطری شدن رو نداره. میتونید تعیین کنید (از تنظیمات) که مثلا 10 محصول نمایش داده بشه یا 20 محصول اما نمیتونید تعیین کنید که محصولات رو در یک یا دو سطر نمایش بده ماژول های پیش فرض که غیر اسلایدی نمایش میدن عبارت اند از: ماژول بلوک محصولات جدید (blocknewproducts)، محصولات پرطرفدار در صفحه خانگی (blockfeatures)، بلوک پرفروش ترین ها (blockbestsellers) و بلوک ویژه ها (blockspecials). دقت کنید که ممکنه ماژول های پیش فرض هم از نظر استایل در قالب شما تغییر داده شده باشند یا با قالب شما سازگار نباشند واکنش ها : moslehiff 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moslehiff ارسال شده در فروردین 8، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2017 ممنون از شما. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .