[email protected] ارسال شده در فروردین 6، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2017 با سلام من هر چه ماژول ها را آپلود می کنم پیغام میده ماژول شما با موفقیت آپلود شد ولی در لیست ماژولها برای استفاده نمیاد، لطفا راهنمایی فرمایید چه کار کنم ؟ همچنین در فیلتر ماژولها فقط افزونه های نصب شده میاد و ماژولهای نصب نشده نمیاد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeid5000 ارسال شده در فروردین 6، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2017 یعنی وقتی فیلتر رو روی "نصب شده و نصب نشده" یا فقط نصب نشده قرار میدین، نصب نشده ها نمیان؟ دقت کنین که نام پوشهی ماژول که در فایل زیپ قرار داره باید با نام خود ماژول دقیقا یکی باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در فروردین 7، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2017 یعنی وقتی فیلتر رو روی "نصب شده و نصب نشده" یا فقط نصب نشده قرار میدین، نصب نشده ها نمیان؟ دقت کنین که نام پوشهی ماژول که در فایل زیپ قرار داره باید با نام خود ماژول دقیقا یکی باشه با تشکر ولی اصلا بعد از فیلتر کردن ماژولها فقط ماژوولهای نصب شده و پیش فرض را میاره و اصلا در منوی فیلتر تمام ماژولها را که انتخاب می کنم بعد از فیلتر شدن داخل منو فقط نصب شده را نوشته و در لیست هم فقط نصب شده ها را میاره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeid5000 ارسال شده در فروردین 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2017 یعنی ماژول های پیشفرضی که نصب نشده هستن هم نمایش نمیده یا فقط ماژول جدیدی که شما می خواین نصب کنین رو نشون نمیده؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .