hamidrezaghaderi ارسال شده در فروردین 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2017 سلام دوستان خوبم من میخوام زمانی که کاربر میخواد تسویه کنه، بتونه زمان و روز تحویل کالا رو خودش مشخص کنه، مثل دیجی کالا، تصویر پیوست شده رو مشاهده کنین لطفا. واکنش ها : Armin_72 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2017 نیاز به طراحی ماژول دارید برای این مورد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در خرداد 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2017 نیاز به طراحی ماژول دارید برای این مورد سلام خسته نباشید هزینه ماژول چقدر میشه و اینکه کیشه این آیتم رو وقتی فعال کرد که آدرس تهران باشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در خرداد 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2017 البته نیاز به طراحی افزونه داره ولی خریدار می تونه در بخش سبد خرید یک پیام بزاره که در فلان ساعت کالا تحویل بشه واکنش ها : Alireza.shojaee و admin 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2017 سلام خسته نباشید هزینه ماژول چقدر میشه و اینکه کیشه این آیتم رو وقتی فعال کرد که آدرس تهران باشه ؟ باید تیکت بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در مرداد 25، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2017 آقا این درخواست داره عمومی میشه من 2 سال پیش این درخواست رو دادم و اون زمان اعلام کردید ما وقت نداریم. از شما درخواست تهیه و انتشار این ماژول رو داریم با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mbarati ارسال شده در شهریور 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2017 من همچین ماژولی میخوام.لطفا اگر هست و یا درست کردید اطلاع بدید متشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .