puzzelfix ارسال شده در فروردین 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2017 من یک ماژول جستجو پیشرفته خارجی دارم ولی روی الکترو کار نمیکنه ولی توی دیفالت کار میکنه این قالب دیفالتمه دمو اینم سایتمه چیو باید تغییر بدم عمل کنه توی دیفالت ماژول که نصب میشه خودش تومات هماهنگ میشه و اصلا نباید پیش فرض رو غیر فعال کردش و لزومش وجود خود پیش فرض هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در فروردین 8، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2017 راه هماهنگ کردنش رو فهمیدم و هماهنگ کردمولی بعد از سرچ بخشی به زیر منو اقی میره اون رو باید با css بزن یا کد نویسی می خواد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در فروردین 9، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2017 کسی جواب سوال رو می دونه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در فروردین 11، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2017 مشکل در کدام بخش استایل هستشایا پیچیده هست یا میشه راحتر برطرف کردش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در فروردین 12، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2017 مشکلاتش رو برطرف کردمدر مورد نحوه قرار گیری و استایلش مشورت می خواستم که چه شکلی بهتر میشه و اینکه ایا میشه حالت ریسپانسیوش رو نگه دارم یعنی فایل های مربوط به بخش ریپانسیو چون الان مجبور شدم جستجو رو به حالت دیفالت برگردونم و مشکلی هم باهاش ندارمولی بخش موبایلم به حالت ریسپانسیو نیستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .